Kansainvälisiä tuloksia kisakauden loppusuoralta

Slovenian Mariborissa tänään, 1.12.2018, tanssituissa world openeissa Suomen Jacopo Casotto ja Jenni Heikkilä tanssivat aikuisten vakiot sijalle 23. Sarjan voittivat Tsekin pari David Odstrcil – Tara Bohak, hopealle tanssivat Kanadan Winson Tam ja Anastasia Novikova, ja pronssilla palkittiin Pasquale Farina ja Sofie Koborg, Tanska. Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Kilpailun tulokset löydät täältä.

Kansainvälisissä avoimissa kilpailuissa, Liettuan pääkaupungissa, Vilnassa käytiin puolestaan aikuisten latinalaistanssisarja, jossa kaksi suomalaisparia tanssi itsensä neljännesfinaaleihin. Markus Ranta ja Alisa Heino tanssivat sijalle 16. ja Dmitri Borovski ja Alisa Alexandrova sijoittuivat kahta paikkaa alemmas, sijalle 18. Latinalaissarjan voittoon tanssivat Armen Tsaturyan – Svetlana Gudyno, Venäjä, hopealle tulivat Jakub Lipowski ja Diandra-Aniela Illes, Puola, ja psonssille tanssivat Jokubas Venckus ja Migle Klupsaite, Liettua. Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Sarjan tuloksiin pääset tästä linkistä.

Dmitri Borovski ja Alisa Alexandrova osallistuivat lisäksi Vilnan avointen kilpailujen nuortensarjan latinalaistanssikilpailuihin ja voittivat tanssillaan hopeaa! Heidän ohitseen ylsivät tässä sarjassa vain Venäjän German Pugachev ja Ariadna Tishova. Pronssille tanssivat Shon Burshteyn ja Erica Di Maria, Israel. Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Vilnan avointen nuortensarjan tuloksiin pääset klikkaamalla tästä.

Sunnuntaina, 2.12.2018, käytiin Vilnassa vielä kansainvälisten avointen kilpailujen aikuisten vakiotanssien sarja, jossa Anton Kurttila ja Nina Anderson tanssivat upeasti finaalipaikalle, sijalle 6. Voittoon tanssivat isäntämaan pari Evaldas Sodeika – Ieva Zukauskaite, hopealla palkittiin Igor Ammosov ja Liubov Vasileva, Venäjä, ja pronssille ylsi finaalin toinen liettualaispari, Edgaras Baltaragis – Indre Kucinskaite.