Boogie woogien EM 2018

Schaffhausenissa, Sveitsissä, tanssitiin tänään boogien woogien euroopanmestaruudesta ja suomalaispareja nähtiin kaikissa ikäluokissa.

Aikuisten pääsarjaan osallistuneista neljästä parista puolet nähtiin myös finaalissa. Juho Päivinen ja Mari Munne sijoittuivat päivän kilpailussa neljänsiksi ja Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk saavuttivat tänään seitsemännen sijan. Sarjan voittivat norjan Sondre Olsen Bye ja Tatiana Georgiievska, ja Ruotsi nappasi loput kiiltävät, Nils Andrén ja Bianca Locatellin tanssiessa hopealle ja Pontus Spelmansin ja Sara Victorinin pronssille.
Neljännesfinaaleihin tanssineiden Samuli Kallialan ja Pinja Sarviluoman sijotus oli 13. ja Tommi Tiitta ja Salla Äijänaho tanssivat sijalle 23.

Junioreiden boogie woogien ainoa suomalaispari Kimi Manner ja Nea Nousiainen tanssivat hope-kierroksen, loppusijoituksen ollessa 17. kahdeksantoista parin kilpailussa. Senioripuolella Timo Huhtinen ja Pirkko Hirvelä tanssivat sijalle 18. ja samalle neljännesfinaalikierrokselle tanssineiden Ari ja Soile Liljan loppusijoitus oli 24.

Alla oleva linkki avautuu tosiella sivustolla:

Kaikki 2018 EM-kilpailujen yhdistetyt tulokset löydät tämän linkin takaa.