Tallinnan avointen kilpailujen tulokset sunnuntailta

Tallinnan kansainväliset avoimet kilpailut jatkuivat sunnuntaina 25. päivä aikuisten latinalaistansseilla. Sarjassa nähtiin paljon suomalaisurheilijoita. Neljännesfinaaleihin ylsi kaksi Suomen edustus paria, joista parhaan sijoituksen tanssivat tällä kertaa Markus Ranta ja Alisa Heino, joiden tulos kilpailussa oli 16. Miko Sirolinna ja Laura Lackman tanssivat jaetulle sijalle 23 – 24.

Kuusi muuta Suomen urheilijaparia tanssivat upean ensimmäisen kierroksen, Henrik Saastamoisen ja Iida Johanssonin tullessa sijalle 26., Igor Bologov ja Pauliina Saaksi tanssivat jeatulle sijalle 29 – 30., Matti Kaksonen ja Silja Rantala sijalle 31., Tomi Salminen ja Eevi Seikkula sijalle 33., Esa-Petter Ostermanin ja Milla Partosen sijoitus oli 34 – 35. ja aikuisten sarjaan nuorten puolelta suuntaavien Dmitri Borovskin ja Alisa Alexandrovan sijoitus tässä kilpailussa oli jaettu 36 – 40.

Sarjan voiton korjasivat Venäjän Semen Khrzhanovskiy ja Elizaveta Lykhina, hopeamitalein palkittiin romanialaistanssijat Mihai -Vlad Paraschiv ja Irina Elena Tudorache. Pronssille ylsivät Egor Kulikov ja Maria Goroshko, Venäjä.

Viikonlopun aikana rinnakkain edellisen kanssa käydyissä Tallinnan avoimissa kilpailuissa Dmitri Borovskin ja Alisa Alexandrova voittivativat nuorten latinalaistansseissa hopeaa! Heidän ohitseen ylsivät nuorista vain aikuisten sarjan pronssimitalistit Egor Kulikov ja Maria Goroshko ja pronssille jäi englantilaispari Glenn-Richard Boyce – Caroly Janes.

Sarjan kolme muuta suomalaisparia tanssivat neljännesfinaaleihin, Henrik Saastamoinsen ja Iida Johanssonin tullessa sarjan kuudensiksitoista, Rodion Mudarissov ja Emilia Shchurova tanssivat sijalle 21. ja Tomi Salminen ja Eevi Seikkula sijalle 22.

Alla olevat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Tallinnan kansainvälisten avointen kilpailujen aikuisten latinalaistanssien tuloksia voit tarkastella tämän linkin takaa ja  Tallinnan avointen kilpailujen latinalaistanssien nuortensarjan tulokset löydät täältä.