Nuoret viikonlopun kansainvälisissä kilpailuissa

Nuorten vakiotansseissa, Italian, Cossirano di Trenzanon avoimissa kilpailuissa, Suomen edustuspari Mikael Hagelstam ja Jekaterina Selistseva tanssivat neljännesfinaalit kilpailun sijalle 16. Voitton veivät venäläisurheilijat Egor Nikolaev ja Aleksandra Raskatova, hopeaa voittivat Gabriele Bono ja Aurora Gioncada, Italia, ja pronssia saavuttivat Irlannin Constantin Elvin ja Desislava Trifonova.

Eilen tanssituissa alle 21-vuotiaiden vakiotansseissa, Cossirano di Trenzanon avoimissa kilpailuissa, Mikael Hagelstamin ja Jekaterina Selistsevan sijoitus oli jaettu sija 10 – 11. Viro otti sarjassa kolmoisvoiton: Alex-Daniel Nymmemees ja Mileene Varik, kultaa, Alari Ameljushenko – Karita Raid, hopeaa, ja Ragnar Traks – Sandra Kallas, pronssia.

Nuorten vakiotansseissa suomalaisparin sijoitus oli 23. Voiton mennessä Italian Michele ja Johana Musellalle, hopean Viron parille Mark Richard Jurna – Lisette Metsalu, ja pronssin Erik Heerille ja Juliane Engelkelle, Saksaan.

Tänään ja huomenna avoimia kilpailuja tanssitaan myös Tallinnassa. Tänään käydyissä nuorten vakiotansseissa suomalaiset nappasivat sijoitukset ensimmäiseltä kierrokselta, Henrik Saastamoisen ja Iida Johanssonin ollessa sijalla 20. ja Markus Kinnusen – Saana Pellisen tanssiessa jaetulle sijalle 21 – 23. Sarjan voitti Venäjän pari Dmitry Chelpanov – Yana Masharova, hopealle sijoittuivat isäntämaan Ilia Rotar ja Silvia Susanne Barjabin, ja pronssille tanssivat englantilaisurheilijat Glenn-Richard Boyce ja Caroly Janes.

Nuorten kilpailujen tuloksiin pääset seuraavista linkeistä (avautuvat toisella sivustolla):

Cossirano di Trenzanon avoimet kilpailut, nuorten vakiotanssit, Cossirano di Trenzano, Italia.
Cossirano di Trenzanon avoimet kilpailut, alle 21-vuotiaiden vakiotanssit, Cossirano di Trenzano, Italia.
Cossirano di Trenzanon avoimet kilpailut, nuorten latinalaistanssit, Cossirano di Trenzano, Italia.
Tallinna Open, nuorten vakiotanssit, Tallinna, Viro.