Syyskokouspäivä 10.11.2018

JULKAISTU: 14.11.2018, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Seuratiedotteet

Tanssiurheiluliiton syyskokouspäivää vietettiin lauantaina 10.11.2018. Päivän mittaan järjestettiin kolme jäsenkokousta, joista kaksi liittyen kilpailusääntömuutoksiin ja yksi sääntömääräisiin syyskokousasioihin.

Päivän avasi vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous. Suurena muutoksena kilpailusääntöihin hyväksyttiin nykyisen seura-, alue- ja valtakunnallisten kilpailuiden kolmiportaisen järjestelmän muuttaminen vuoden 2019 alusta kaksiportaiseksi seura- ja valtakunnallisten kilpailuiden järjestelmäksi. Lisäksi kokouksessa käsiteltiin mm. WDSF:stä kotimaan sääntöihin siirrettävät kilpailusääntömuutokset. Uudet kilpailusäännöt ja sen liitteenä olevat pukusäännöt on jo julkaistu liiton verkkosivuilla.

Myös rock’n’swing- tanssien kilpailusääntöihin hyväksyttiin muutamia muutoksia lajin omassa jäsenkokouksessa.

Sääntömääräisessä syyskokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019. Lisäksi liiton erovuorossa ollut puheenjohtaja, Leena Liusvaara, valittiin yksimielisesti jatkamaan liiton johdossa myös seuraavat kaksi vuotta. Liittohallitukseen valittiin Riikka Pentikäinen (vara Raili Tilli), Niklas Hagel (vara Outi Paavola), Marco Bjurström (vara Suvi Kurki) sekä Harri Harjula (vara Ville Häyrynen).

Pöytäkirjat jokaisesta kolmesta kokouksesta ladataan liiton verkkosivuille hyväksyntä- ja tarkistusmerkintöjen jälkeen.