Suomalaiset kansainvälisissä vakio- ja latinalaistanssien kilpailuissa 11.11.2018

Suomen edustuspari Anton Kurttila ja Nina Anderson tanssivat tänään vakiotanssien neljännesfinaaleihin ja sijalle 19. Varsovassa käydyissä World Open -kilpailuissa. Kilpailussa kultaa voittivat liettualaisurheilijat Evaldas Sodeika ja Ieva Zukauskaite, hopeaa Vaidotas Lacitis ja Veronika Golodneva, Liettua, pronssia Venäjän pari Evgeny Nikitin – Anastasia Miliutina. Täältä voit lukea tiedotteemme eilisten latinalaistanssikisojen suomalaissuorituksista.

Pariisissa, Ranskassa tänään tanssituissa kansainvälisissä avoimissa kilpailuissa Suomen Jacopo Casotto ja Jenni Heikkilä saavuttivat tanssillaan finaalipaikan aikuisten vakiotansseissa, tullen koko kilpailun viidensiksi. Toinen suomalaisedustuspari, Joffrey Tarrade – Anni Routila, pääsivät aina semifinaaleihin saakka, loppusijotuksen ollessa kahdestoista. Voittoon vakioissa tanssivat Italian Domenico Aliberti ja Giulia De Maio, hopeaa voittivat Jean Francois Gueudry – Ilmira Yarullina, Ranska, ja pronssille ylsi finaalin toinen ranskalaispari Pasquale Sirica ja Lea Rey.
Samana päivänä Pariisissa tanssittiin latinalaistanssikilpailu, johon ei osallistunut suomalaispareja.

Ainoana suomalaisparina kilpaan osallistuneet Santeri Tattalainen ja Aline Veijalainen tanssivat Moskovan avoimissa aluekilpailuissa aikuisten latinalaistanssisarjan sijalle 40. Sarjan voittivat filippiniläispari Cristian Vanni – Camilla Mola, hopealle tulivat Venäjän Andrey Ivanov ja Anastasia Koniukhova, pronssille tanssivat Vladimir Neykshin ja Vladislava Andreeva, Venäjä. Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Katso Moskovan avoimien aluekilpailujen eilisten vakiotanssien suomalaissuoritukset.

Päivän kilpailutuloksia pääset tarkastelemaan seuraavista linkeistä (avautuvat toisella sivustolla):

World Open, aikuisten vakiotanssit, Varsova, Puola.
Pariisin kansainväliset avoimet kilpailut, aikuisten vakiotanssit, Pariisi, Ranska.
Moskovan avoimet aluekilpailut, aikuisten latinalaistanssit, Moskova, Venäjä.

Lue myös tiedotteemme suomalaisurheilijoiden tämänpäiväisestä EM-mitalista!