Tuloksia Boleron GP-kilpailuista 3.11.

Turussa tanssittiin tänään vuoden 2018 toisiksiviimeiset vakio- ja latinalaistanssien Grand Prix -kilpailut. Kisat isännöi Tanssiurheiluseura Bolero ry, jonka halliin tuoma yleisö sai kehuja kaikilta kultamitalisteilta! Nuorissa ja seniorluokassa tanssittiin vakio- ja latinalaistanssikategorioiden lisäksi tänään myös 10-tanssit.  

Miko Sirolinna ja Laura Lackman
Sirolinna ja Lackman nähdään myös kauden viimeisissä GP-kisoissa 1.12.

Champions-luokan vakiotanssien voittoon tanssineet Anton Kurttila ja Nina Anderson olivat tyytyväisiä kisapäivään ja kertoivat hyvin eläytyneen yleisön innostaneen ja tehneen tanssista erityistä. ”Olemme tyytyväisiä tulokseen, mutta aina on hiottavaa ja parannettavaa. Koskaan ei tanssijana ole valmis, vaan aina voi kehittyä. Toivomme kehittyvämme jokaisten kisojen myötä aina paremmiksi. Nyt valmistaudumme MM-kilpailuihin ja olemme ottaneet mukaan vähän uusia juttuja. Kotona analysoimme videolta, miltä näytti ja mihin seuraavaksi keskitytään” urheilijat summaavat. Hopeaa vakioissa saavuttivat Jaakko Saaristo ja Anne Haataja, pronssille tulivat Antti Kapanen ja Ada Varstala.

Henrik Saastamoinen ja Iida Johansson palkintopokaaleineen
Saastamoinen ja Johansson saavuttivat mitalisijan kaikissa nuorisolajeissa.

Latinalaistansseissa kultamitalit saivat kaulaansa Miko Sirolinna ja Laura Lackman, jotka antoivat myöskin erityismaininnan päivän yleisölle! ”Tänään on ollut tosi hyvä fiilis ja mukana on paljon yleisöä, mikä aina helpottaa menoa. Ja meillä on tänään ollut myös tosi hauskaa keskenämme, joten on ollut oikein hyvä tanssia. Hyvä fiilis ja hyvä tulos.” Pari totesi kuitenkin hyvän tanssin olevan tulosta tärkeämpi. Vaikkakin on huomattava, että hyvän tanssin myötä saa myös parempia tuloksia. ”Tulosten takia tässä ei kuitenkaan olla, vaan on nautinnollista ja kivaa haastaa itseänsä!” Lackman lisää. Toiselle sijalle tanssivat Markus Ranta ja Alisa Heino, ja päivän toiset pronssimitalit pokkasivat Antti Kapanen ja Ada Varstala.

Viimeiset GP-kilpailunsa nuorisoluokassa tanssineet Dmtri Borovski ja Alisa Alexandrova pari palkittiin nuorten latinalaistanssien kirkkaimmalla mitalilla. Pari kertoi päivän olleen oman tanssinsa osalta tasainen, mutta hyvä. Hopeaa latinalaistansseissa voittivat virolaispari Artti Oskar Maasik ja Chrislyn Kullamaa, jotka saavuttivat kultaa nuorten vakiotansseissa. ”Kisapäivä sujui hyvin, järjestelyt sujuivat hyvin ja lattia oli hyvä! Hyvä päivä siis. Ylitimme myös tavoitteemme, sillä vaikka lähdimme tavoittelemaan mitalisijaa, olimme itse asiassa hieman yllättyneitä voitosta!” pari kertoo. Pronssille sekä vakio- että latinalaistansseissa pääsivät parin mukaan peruskisapäivän tehneet Henrik Saastamoinen ja Iida Johansson. Saastamoinen ja Johansson voittivat puolestaan nuorten päivän 10-tanssit, missä Olli Seppänen ja Peppi Godis saivat hopeaa ja Elias Pitkänen ja Kaisa Alitalo pronssia. Vakiotanssien hopeamitalisteina nähtiin toinen Viron edustuspari, Alex Daniel Nymmemees ja Mileene Varik

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Päivän tuloksiin pääset tästä linkistä.