Tervetuloa liiton syyskokouspäivään 10.11.2018!

JULKAISTU: 25.10.2018, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Liiton toimintasuunnitelma ja puheenjohtajan nuijaHyvät jäsenyhdistykset!

Lauantaina, marraskuun 10. päivä järjestetään kolmen jäsenkokouksen päivä Scandic Park -hotellissa, Mannerheimintien varrella Helsingissä. Aamupäivällä klo 10 aloittaa vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous. Puoliltapäivin klo 12 pidetään rock’n’swing -tanssien vastaava kokous, jonka jälkeen klo 13-14 on tarjolla kevyttä kokouslounasta. Sääntömääräinen syyskokous käynnistyy iltapäivällä klo 14:30. Huomioittehan kunkin jäsenkokouksen valtakirjojen tarkastusajan!

Kokousten materiaalit ovat valmiit ladattavaksenne liiton verkkosivulta. Suojelemme ympäristöä emmekä tulosta kokousmateriaaleja paperille, lukuunottamatta hallitusehdokkaiden ansioluetteloita.

Olette lämpimästi tervetulleita mukaan Tanssiurheiluliiton jäsenkokouksiin!