Timisoara, International Open, tulostiedote

Jaakko Saaristo ja Anne HaatajaRomanian Timisoarassa viikonlopun aikana järjestetyissä kansainvälisissä avoimissa kilpailuissa Jaakko Saaristo ja Anne Haataja tanssivat tänään käydyissä vakiotansseissa neljännesfinaaleihin, sijalle 32. lopputuloksissa. Sarjan voittoa pääsivät juhlimaan Puolan Piotr Paszewski ja Marta Mozdyniewicz, hopealla palkittiin Alexey Usanov – Polina Merkelova, Venäjä, ja pronssille ylsivät Stepan Podduev ja Margarita Sibeleva, Venäjä. Saaristo ja Haataja tanssivat eilen käydyissä alle 21-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuissa sijalle 44. ainoana osallistuvana suomalaisparina.

Urheilijapari kommentoi viikonloppuaan seuraavasti: ”Eilen tanssimme ensimmäiset yhteiset maailmanmestaruuskilpailumme sekä molemmille ensimmäiset U-21 luokan maailmanmestaruuskisat. Kilpailu oli kovatasoinen. Emme lähteneet tavoittelemaan tulosta, vaan halusimme tulla katsomaan, miten sijoittuisimme. Nyt meillä on pohjat, joita voimme parantaa ensi vuonna. Ensimmäinen kierros epäonnistui erittäin liukkaan lattian vuoksi. Emme päässeet kokeilemaan lattiaa ennen kilpailua, sillä kisa alkoi aikaisemmin kuin aikataulussa oli ilmoitettu. Toinen kierros oli taas parastamme. Kisaviikonloppumme jatkui tänään International open vakioilla, ja myös tämä kisa oli erittäin kovatasoinen, joten olemme tyytyväisiä tulokseemme!”
Seuraavaksi pari valmistautuu ensimmäisiin aikusten vakio maailmanmestaruuskilpailuitaan varten. Vakiotanssien maailmanmestaruudesta tanssitaan Unkarissa marraskuun puolivälissä.
Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Tulokset kansainvälisistä avoimista vakioista näet täältä.