Helsinki Open 21.10.2018

Helsinki Open -tapahtuman mainosjulisteSyyskauden Helsinki Open 2018 -kilpailujen toinen päivä on saatu tanssittua vakio- ja latinalaistanssikilpailujen yhdessä suurimmista tapahtumista Suomessa. Kilpailut tanssittiin kaksipäiväisenä tapahtumana Töölön Kisahallissa ja viikonlopun aikana Helsingissä nähtiin tanssiurheilijoita ympäri Eurooppaa. Upeaa, urheilullista nähtävää löytyi kaikissa ikäluokissa.

Anton Kurttila ja Nina Anderson voittivat tänään käydyssä aikuisten vakiotanssien kilpailussa kultaa! Kahdella kierroksella selvitetyn kilpailun hopealle tanssivat Venäjän Victor Povolotsky ja Elena Natacheeva ja pronssille ylsivät Vladislavs Pecens ja Aliaksandra Bahushevich, Latvia. Marius Toperczer-Muresan ja Claudia Ketonen saavuttivat tanssillaan tänään neljännen sijan. Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Aikuistensarjan tulokset löydät täältä.

Nuorten latinalaistansseissa tuloslistaus näytti Suomen osalta hieman samalta eilisten vakioiden kanssa, Eetu Lämsän ja Emilia Prykärin ottaessa paikkansa kilpailun finaaleissa, sijoituksen ollen tänään kahdeksas, ja muiden suomalaisurheilijoiden jäädessä ensimmäiselle kierrokselle. Venäjä otti kilpailussa kolmoisvoiton, kultaisen mitalin mennen eilisen lailla Vladislav Stepanoville ja Victoria Pakille, hopeaa saivat Egor Filev ja Sofia Prudnikova, ja pronssille tanssivat Dmitry Frolovja Anna Eremenko.  Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Nuorten tuloslistauksen löydät tämän linkin takaa.