RS GP Valkeakoski 20.10.2018

Valkeakoskella tanssittiin tänään Rocking Flamesin isännöimät rock’n’swing-tanssien grand prix -kilpailut huikeissa meiningeissä.

Boogie woogien yleisen A-sarjan voittoon tanssivat voitokkaalta Miamin matkaltaan Suomeen palanneet Juho Päivinen ja Mari Munne , hopeaa voittivat Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk ja kolmansina palkittiin Tommi Tiitta ja Salla ÄijänahoSeveri Muntola ja Laura Raunio tanssivat kilpailun neljäntenä osallistujaparina.

Yleisen A-sarjan voitto buggissa meni niin ikään Juho Päiviselle ja Mari Munnelle, Tommi Tiitan ja Salla Äijänahon voittaessa hopeaa ja Timo Huhtisen ja Pirkko Hirvelän saavuttaessa pronssia. Fuskun vastaavan sarjan voittivat Olli Rasi ja Saana Perälä, Timo Huhtisen ja Pirkko Hirvelän tanssiessa tässä hopealle ja Olli ja Anni Henttosen pronssille. Simo ja Milja Metsärannan ottivat neljännen paikan tuloksissa.

Rockabillyn yleisen sarjan osallistujakolmikko asettui palkintokorokkeelle seuraavasti: kultaa Olli ja Anni Henttonen, hopeaa Timo Huhtinen ja Pirkko Hirvelä, pronssia Simo Auvinen ja Leena Pirjamo.

Rock’n’roll tyttöformaation voitti vastikään maailmalla debytoinut Rock Queens, hopeisen voiton tullessa toiselle osallistujaryhmälle, Tehotytöt. Naisten muodostelmiin osallistui myös kaksi ryhmää, joista Rocky Roads otti kultaisen mitalin ja Out Of Tune -ryhmä hopeisen.

Päivän voittajia iloisessa ryhmäkuvassa

Alla oleva linkki avautuu tosiella sivustolla:

Kaikki päivän kisatulokset löydät sivulta www.rockingflames.fi 

Lue tältä päivältä myös:
ALLE 21-VUOTIAIDEN VAKIOTANSSIEN maailmanmestaruus 20.10.2018
Almere Open 2018
Helsinki Open 20.10.2018