Helsinki Open 20.10.2018

Helsinki Open -tapahtuman mainosjuliste

Syyskauden Helsinki Open 2018 -kilpailuissa saatiin ensimmäinen päivä vakio- ja latinalaistanssien parissa päätökseen. Kilpailut tanssitaan kaksipäiväisenä tapahtumana Töölön Kisahallissa ja lippuja tapahtumaan myydään ovelta myös huomenna. Viikonlopun aikana Helsingissä nähdään tanssiurheilijoita ympäri Eurooppaa ja upeaa, urheilullista nähtävää löytyy kaikissa ikätasoissa. 

Aikuisten puolella tanssittiin ensimmäisenä kilpailupäivänä WDSF Open -latinalaistanssit, joissa voiton vei suomalainen urheilijapari Marius Toperczer-Muresan – Claudia Ketonen. Hopealle tanssivat Jan Janzen ja Vitalina Bunina, Saksa, ja pronssille Dmitry Bayanov ja Daria Selezneva, Venäjä. Finaaleihin mahtui myös kaksi muuta suomalaisparia, Laszlo Konstantin Kalmarin ja Kastanja Rauhalan tanssiessa tiensä neljänsiksi, välissä jälleen Venäjän Andrey Ivanov ja Anastasia Koniukhova, ja Miko Sirolinnan ja Laura Lackmanin ottaessa kuudennen paikan.

Nuorten vakiotansseissa  Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri tanssivat hopeamitaleille, muiden suomalaisparien jäädessä ensimmäisen kierroksen sijoituksille. Sarjan voittivat Venäjän Vladislav Stepanov ja Victoria Pak ja pronssia saivat Artem Firsov ja Kristina Perekatova, Venäjältä.

Seuraavat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Kaikki päivän tulokset Helsinki Openeista saat tarkasteltavaksesi nuorten osalta täältä ja aikuisten latinalaistansseihin tästä linkistä.

Lue tältä päivältä myös:
Alle 21-vuotiaiden vakiotanssien MM 20.10.2018
Rock- ja swing-tanssien GP 20.10.2018
Almere Open 2018