Vauhdikkaan kisaviikonlopun toisen päivän tuloksia

Mainosjuliste 10-tanssin suomenmestaruuskilpailut Kotkan HyrrätKotkan Hyrrät järjestivät tänä viikonloppuna 20. SM-tason kilpailunsa isännöimällä 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi
10-tanssin suomenmestaruuskilpailut 2018. 
Tänään, sunnuntaina, toisena kisapäivänä tanssittiin junioreiden joukkuesarja sekä nuorten ja champion-luokan vakio- ja latinalaistanssiosuudet. 

Champions-luokan avoimen sarjan voittivat tanssillaan Marius Toperczer-Muresan ja Claudia Ketonen. Hopealla palkittiin Antti Kapanen ja Ada Varstala ja kolmannelle korokkeelle astelivat Jaakko Saaristo ja Anne Haataja.

Eetu Lämsä ja Emilia PrykäriJyväskylän Tepikaa edustavien Kapasen ja Varstalan edustaja kertoi parin tämänpäiväisen kisasuorituksen olleen paras mahdollinen ja niin latinalaistanssien kuin vakioidenkin menneen nappiin. ”Kilpailun tulos on erittäin hyvä juuri nuorisoluokasta aikuisiin siirtyneelle parille. Henkilökohtaiset tavoitteet parilla ovat kuitenkin vieläkin korkeammalla. Toisaalta 19-vuotias Kapanen ja 17-vuotias Varstala olivat todella ilahduttava ja teknisesti taitava ilmestys lattialla, joten tämä lupaa hyvää tulevaisuutta ajatellen. On harvinaista, että pari saavuttaa jo tässä ikävaiheessa SM-hopeaa Champissa. Ulkomailla tehty kova työ alkaa tuottaa hyvää tulosta.” hopeaparin edustaja kommentoi.

Nuorisopuolella kultamitalein palkittiin Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri, hopeisilla Henrik Saastamoinen ja Iida Johansson, ja pronssia voittivat Elias Pitkänen ja Kaisa Alitalo.

Junioreiden joukkuesarjan kaikki kolme osallistujaryhmää kantoivat mitalit kotiin, Danceline Tampereen pokatessa kultaa, Cavalier / Hyrrät hopeaa ja Tanssidans Kirkkonummi pronssia. 

Alla olevat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Kisapäivän tulokset löytyvät tämän linkin takaa ja
koko viikonlopun tuloksiin pääset tästä.

Timo Pyykkönen ja Tuuli HarjuSlovakiassa tanssittiin viikonlopun aikana lisäksi paratanssiurheilun maailman cup, missä Suomen edustuspari, Timo Pyykkönen ja Tuuli Harju, voittivat tanssillaan latinalaistanssien pronssia! Pari kertoo kilpailutapahtuman Kosicessa olleen onnistunut ja yleisön eläytyneen hyvin mukaan.

Pronssimitalistit kommentoivat saavutustaan seuraavasti: ”Lattareista kolmas oli ihan odotusten mukainen, freestylen nelonen poikkesi aiemmasta mitaliputkesta ja aivan omasta syystä. Koreografia ei sujunut odotusten mukaisesti ja takkuili liikaa. Kilpailun kakkonen voitettiin vielä kuukausi sitten mikä kertoo notkahduksesta.” Mitalipari nähdään seuraavankerran kuukauden kuluttua Puolassa, euroopanmestaruuskilpailuissa.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Tulokset päivittyvät tarkasteltavaksi World Para Dance Sport’n sivuille pian.