Boogie woogien maailman cup tuomisina USA:sta mitalit ja finaalisijoitus!

Juho Päivinen ja Mari Munne rantabulevardillaJuho Päivinen ja Mari Munne palkittiin hopeamitalein Miamissa yöllä Suomen aikaa käydyssä boogie woogien World Cupissa, USA:ssa, Floridan osavaltiossa! Toinen suomalaispari, Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma, tanssi niin ikään finaalijoukossa saavuttaen suorituksellaan seitsemännen sijan. Molemmat parit kehuivat kilpailun puitteita ja tunnelmaa kilpailuhallissa, jonne urheilijat kokivat itsensä tervetulleiksi.

Kallialalle ja Sarviluomalle Miamin ja USA:n ainutlaatuinen kilpailukokemus oli samalla ensimmäinen finaalisijoitus, jota pari kommentoi seuraavasti: ”Tanssi kulki yllättävänkin mukavasti pitkän sairastelukauden jälkeen. Parantamisen varaa ehdottomasti löytyy, mutta olemme todella tyytyväisiä finaalipaikasta. Tämä oli meidän ensimmäinen World Cup finaalimme ja nautimme finaalikierrosten tansseista.”

Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma rantabulevardillaHopeamitalistit olivat ansaitusti tyytyväisiä omaan suoritukseensa ja kertoivat saaneensa finaaliin rennot ja teknisesti vahvat suoritukset, mikä näkyi lopulta selkeästi myös tuomaripisteissä. ”Tuntui hyvältä voittaa selvällä piste-erolla MM-kilpailussa elokuussa meidän ohi pronssille kiilannut pari!” totesivat Päivinen ja Munne vielä kommenteissaan. Suomalaisparin ohittivat tämän lauantain kilpailussa vain Norjan Sondre Olsen Bye ja Tatiana Georgiieevska ja taakseen Suomen pari jätti mitalisijoissa aiemmin potentiaalisiksi haastajikseen mainitut pronssivoittajat Pontus Spelmansin ja Sara Victorinin Ruotsista.

STUL onnittelee osana kovinta kärkeä tanssinutta finaaliparia sekä kärkikahinoissa pärjänneitä mitalisteja! Seuraavan kerran nämä urheilijat nähdään ensi viikonloppuna 20.10. Valkeakoskella käytävissä rock- ja swingtanssien GP-kilpailuissa. Päivinen ja Munne osallistuvat lisäksi lokakuun viimeisenä viikonloppuna Moskovassa pidettäviin World Cup -osakilpailuihin.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Miamin boogie woogien yhdistetyt tulokset löydät täältä.