Vauhdikkaan kisaviikonlopun ensimmäisen päivän tuloksia

Mainos 10-tanssin SMKotkan Hyrrät järjestävät tänä viikonloppuna 20. SM-tason kilpailunsa isännöimällä 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi
10-tanssin suomenmestaruuskilpailut 2018. 

Lauantaina kilpailtiin lapsi- ja juniorisarjat, avoin senior 1 sekä aikuisten joukkuesarja, jossa voiton vei DSC Oulu, hopealle tanssivat Kotkan hyrrät ja kolmas osallistuva ryhmä, Vakita Vantaa, palkittiin pronssilla. Huomenna jatketaan junioreiden joukkuesarjalla sekä nuorten ja champion-luokan vakio- ja latinalaistanssikilpailuilla. Kilpailun ennakkotiedotteen löydät STUL:n uutisista.

Alla olevat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Kisainfoon voit tutustua SM-kisasivustolta. Päivän tuloslistoja pääset tarkastelemaan tästä.

 

KILPAILUN HUIPPUHETKIÄ ON HUOMENNAKIN MAHDOLLISTA SEURATA LIVESTREAMAUKSEN KAUTTA. Linkki avautuu toisella sivustolla:
www.youtube.com

 

Italiassa, Vigevanossa, avattiin tänään puolestaan kaksipäiväiset aikuistensarjan kansainväliset avoimet kilpailut. Ensimmäisenä päivänä tanssittiin vakiotanssit ja parketilla nähtiin kolme suomalaisparia. Kultaisen mitalin voittivat Italian Francesco Galuppo ja Debora Pacini. Hopealle suoriutuivat Vadim ShurinAnastasia Meshkova, Latvia. Ja pronssilla palkittiin David Odstrcil ja Tara Bohak Tšekeistä. Kilpailun parhaat suomalaiset Jacopo Casotto ja Jenni Heikkilä tanssivat loistavasti aina neljännelle kierrokselle saakka, asettuen jaetulle sijalle 14. – 16. Eevertti Overmark ja Milja Annele Vainikka sijoittuivat paikalle 35. Joffrey Tarraden ja Anni Routilan ollessa seuraavalla sijalla 36. Linkki avautuu toisella sivustolla: Lauantain tulokset löydät täältäHuomenna tanssittaviin latinalaistanssikilpailuihin ei osallistu suomalaisurheilijoita.

Myös Bilbaossa, Espanjassa, järjestettyihin latinalaistanssien World Openeihin osallistuneiden aikuisten sarjan suomalaisparien päivän tanssitaival on selvillä. Otto Hanski ja Sinikka Riskila saavuttivat tänään tanssillaan sijan 54. toisen suomalaisurheilijaparin, Hannu Kolehmaisen ja Pirjo Kaskisolan, sijoittuessa jaetulle 58 – 60. Seuraava linkki avautuu tosiella sivustolla: Tulokset Bilbaosta päivittyivät yön aikana ja kultaiset mitalit vei Venäjän Timur Yusupov ja Sofia Kharina ja hopeiset saivat kaulaansa Marek Bures ja Anastasiia Iermolenko. Pronssille tanssivat Artur Balandin ja Anna Salita, Saksa.

Suomalaisia nähdään tanssimassa tänä lauantaina lisäksi USA:n puolella, kun Miamissa, Floridan osavaltiossa järjestetään rock’n’rollin pääsarjan freestylen maailman cup sekä boogie woogien maailman cup. Suomen urheilijaparit Juho Päivinen ja Mari Munne sekä Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma tanssivat juuri startatussa (klo 14 paikallista aikaa) boogie woogien maailman cupissa useiden muiden eurooppalaiskilpailijoiden rinnalla. Ruotsista osallistujalistan mukaan kilpailemassa on kuusi paria, mukaan lukien Pontus Spelmans ja Sara Victorin, jotka Päivinen ja Munne mainitsivat haastajakseen STUL:lle antamassaan haastattelussa Moskovan maailman cupin jälkeen toukokuussa 2018. Kanadasta kilpaan osallistuu kaksi tanssiparia muiden edustaessa Euroopan maita. Yhteensä osallistujavia pareja sarjassa on 16.

 Lue boogie woogien maailmancupin tulostiedote STUL:n uutisista!

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:
Boogie woogie -kilpailun yhdistetyt tulokset päivitetty tulossivulle.