Ennakkotiedote: 10-tanssien SM-kisat Kotkassa 13. – 14. lokakuuta 2018

Ennakkotiedote
Tanssiklubi Kotkan Hyrrät 

10-tanssien SM-kisat Kotkassa 13. – 14. lokakuuta 2018 

Yli 80 tanssiparia ympäri maata on ilmoittautunut tämänvuotisiin 10-tanssien SM-kisoihin, joita tanssitaan Karhuvuoren Steveco-Areenalla ensi viikonloppuna. Kilpailut järjestää tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Tanssiklubi Kotkan Hyrrät. Hyrrille nämä ovat järjestyksessään 20. seuran järjestämät SM-tasoiset tanssikilpailut.

SM-kisoissa tanssitaan kilpaa sekä lapsi-, juniori-, nuoriso- että yleisessä ja seniorisarjoissa. Nimi 10-tanssit tulee tanssittavista tanssilajeista. Vakiotansseista parit tanssivat hidasta eli englantilaista valssia, tangoa, wienervalssia, foxtrottia sekä quickstepiä. Latinalaisrytmejä edustavat samba, cha cha, rumba, paso doble ja jive. Parikilpailujen lisäksi Karhuvuoressa tanssitaan myös joukkueiden SM-titteleistä.

Yleisö on tervetullut seuraamaan näyttäviä ja vauhdikkaita kisoja sekä lauantaina että sunnuntaina kello 10.30 alkaen. Päivien ohjelma löytyy kisojen nettisivuilta osoitteesta kymppitanssiensm2018.julkaisee.fi. Sivuilta löytyy myös linkki livestriimattuun lähetykseen kisojen parhaista paloista.

Minja Piispanen ja Aarre Halinen tanssiasennossa purjelaivan edessä

Viikonloppuna parketilla nähdään useita lahjakkaita tanssipareja Kotkan ja Haminan tanssiseuroista. Minja Piispanen ja Aarre Halinen edustavat Kotkan Hyrrien nuorta tanssijakaartia.


Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kisoja lauantaina ja sunnuntaina 13. – 14.10.2018. Esittämällä Steveco-Areenan lipunmyynnissä lehdistökorttinne saatte tarvittavat kulkuluvat.

Lisätiedot:
Tiina Päivärinta, puheenjohtaja Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry, puh. 040 546 5157
Haastattelupyynnöt sekä tulos- ja muut materiaalipalvelut: Martti Linna, 10-tanssien SM-kisojen 2018 mediavastaava, puh. 040 579 3085

Liitteenä olevat kuvat vapaasti käytettävissä kisoja koskevissa jutuissa (mainittava kuvan oikeudet: Kotkan Hyrrät):
Pari_32, 35 tai 56

Minja Piispanen ja Aarre Halinen tanssiasennossa Minja Piispanen ja Aarre Halinen tanssiasennossa Minja Piispanen ja Aarre Halinen tanssiasennossa purjelaivan edessä

Alla oleva linkki avautuu tosiella sivustolla:
Lehdistotiedote_SM_tanssit_Kotkan_Hyrrat_8_10_18