Latinalaistansseja ja rock’n’rollia Tšekeissä

JULKAISTU: 6.10.2018, KATEGORIAT: Yleinen
Laszlo Konstantin Kalmar ja Kanstanja Rauhala
Seuraavaksi Kalmar ja Rauhala nähdään Helsinki Openeissa 20. – 21.10.

Ostravassa, Tšekeissä, tänään käydyissä latinalaistanssien maailman cupissa suomalaisparit tanssivat mahtavan ensimmäisen kierroksen 88:n parin joukossa. Sijoitus Laszlo Konstantin Kalmarin ja Kanstanja Rauhalan tanssille oli tänään jaettu 55 – 57, Markus Rannan ja Alisa Heinon tanssiessa sijalle 61 – 71. Sarjan voitto meni Venäjän Armen Tsaturyanille ja Svetlana Gudynollelle, hopealle tanssivat Marius-Andrei Balan ja Khrystyna Moshenska, Saksa. Pronssia saavutti toinen saksalaispari Timur Imametdinov ja Nina Bezzubova.

Rock Queens tuli puolestaan Prahassa käydyissä tyttöjen rockmuodostelmien euroopanmestaruuskilpailuissa sijalle 16. Suomalainen tyttömuodostelma osallistui kansainvälisiin kilpailuihin ensimmäistä kertaa, eikä loppusijoitus haitannut tanssin iloa. Juniorpari Jaakko Kuusisto ja Sara Hell tanssivat samanaikaisesti käydyissä junioreiden rock’n’rollin maailman cup -kilpailuissa sijalle 33.

Linkeistä pääset tarkastelemaan tuloksia (avautuvat toisella sivustolla):  aikuisten latinalaistanssien maailman cupista ja junioreiden RS-kisoista.