Tampereen rock’n’swing GP:t 28.9.

Mainos Rock'n'swing GP 2018Tanssiseura Spiral isännöi syksyn 2018 ensimmäisiä rock’n’swing-lajien grand prix -kilpailuja Tampereella lauantaina 29.9. Kilpailurupeama aloitettiin keskipäivällä ja tapahtumassa tanssittiin boogie woogie, bugg, rock’n’roll ja lindy hopp -luokat sekä erilliskilpailuina järjestetyt fusku ja rockabilly. Eniten osallistuvia pareja nähtiin tänä lauantaina buggin ja boogie woogien yleisissä AB -luokissa. Tyttöformaation lava oli tänäänkin kokonaan Tanssiseura Swing Team Ry:n Tehotyttöjen hallinnassa.

Buggin yleisen luokan voiton veivät myös boogie woogien voittaneet Juho Päivinen ja Mari Munne, Tommi Tiittan ja Salla Äijänahon pokatessa hopeamitalit ja Timo Huhtisen ja Pirkko Hirvelän voittaessa pronssimitalit.
Boogie woogien hopeamitalit saivat kaulaansa Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk. Kolmansiksi sarjassa tanssivat Tommi Tiitta ja Salla Äijänaho.
Fuskun yleisessä A-sarjassa kultaa voittivat Timo Huhtinen ja Pirkko Hirvelä, hopealle tulivat Olli Rasi ja Saana Perälä ja kolmansina palkittiin Olli Henttonen ja Anni Henttonen.
Rockabillyn yleisen sarjan kaikki osallistujat pääsivät mitaleille, kun Olli ja Anni Henttonen nappasivat tämän sarjan kultaisen palkinnon, Timo Huhtinen ja Pirkko Hirvelä tanssivat hopealle ja Simo Auvinen ja Leena Pirjamo palkittiin pronssilla.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Tuloksia pääset pian tarkastelemaan Tanssiseura Spiralin nettisivuilta.
**Tulokset päivitetty tähän artikkeliin 3.10.18