Seuratuki 2019

JULKAISTU: 28.9.2018, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Hakuohjeet julkaistu, hakuaika 12.11. – 14.12.2018

Seuratoiminnan kehittämiseen on haettavissa vuosittain tukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Seuratoiminnan kehittämistuen 2019 hakuohjeet on julkaistu ministeriön verkkosivuilla. Hakuaika vuoden 2019 tukihankkeille on 12.11. – 14.12.2018. Linkki sähköiseen hakujärjestelmään avataan Opetus- ja kulttuuriministeriön internetsivuilla hakuajan alkaessa 12.11.

Avustuksen painopistealueet ovat pysyneet lähes samoina edellisvuosiin nähden. Seuratoiminnan kehittämishankkeissa olennaista on kuitenkin kiinnittää aikaisempaa enemmän huomiota siihen, miten seura vakiinnuttaa kehittämishankkeen toiminnan seuran omaksi toiminnaksi avustetun kauden jälkeen. Lisäksi aikaisemmin tukea saaneiden seurojen tulee muistaa hoitaa asianmukaisesti aiemmin saadun avustuksen loppuraportointi ministeriöön. Selvityksen tekemättä jättäminen on hylkäysperuste mahdolliselle uudelle myönnölle. Hakemusten sparrauksessa apuna ennen hakuajan päättymistä toimivat (linkki avautuu toisella sivustolla:) Liikunnan aluejärjestöjen Seurakehittäjät sekä liiton seurakehittäjä Katriina Lahti. Mikäli seuranne suunnittelee tuen hakemista, olettehan hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä yhteydessä valitsemaanne sparraajaan.

Allaolevat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Seuratuen 2019 hakuohjeet

Kesäkuussa 2018 ilmestyneen Suomalaiset liikunta- ja urheiluseurat muutoksessa 1986-2016 -seuratutkimuksen tiivistelmäraportti.