Liiton syyskokouspäivä la 10.11.2018

JULKAISTU: 28.9.2018, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Hyvät jäsenyhdistykset,

Tiedoksenne Tanssiurheiluliiton syyskokouspäivä lauantaina 10.11.2018, jota vietetään Scandic Park -hotellissa Helsingissä.  Kolmen kokouksen päivä alkaa vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevällä jäsenkokouksella klo 10. Puoliltapäivin starttaa rock’n’swing -tanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous ja sääntömääräinen syyskokous aloitetaan puolestaan klo 14:30. Valtakirjojen palautus liiton sääntöjen mukaisesti viimeistään puoli tuntia ennen kokouksen alkua.

Kokouskutsut ovat matkalla ja ne löytyvät myös täältä. Kokousmateriaaleja täydennetään samalle sivulle sitä mukaa kuin ne valmistuvat, sääntöjen mukaisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen kokouspäivää.

Lämpimästi tervetuloa!