Rock Queens -tyttöformaatio EM-kilpailuihin Prahaan lokakuussa

JULKAISTU: 14.9.2018, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet, Rock'n'swing -tanssit, Yleinen

Valkeakosken Rocking Flamesin Rock Queens -tyttöformaatio tekee lokakuussa suomalaista rock ’n’ roll -historiaa kilpaillessaan ensimmäisenä Suomea edustavana rock ’n’ rollin tyttöjen- ja naisten muodostelmajoukkueena kansainvälisillä lattioilla. Junioreiden formaatioiden EM-kilpailut kilpaillaan Prahassa 6.10.2018. Edustusjoukkueessa urheilevat: Sonja Hovi, Lahja Kivimaa, Oona Kytölä, Liisi Laaksonen, Eevi Lumme, Elsa Lumme, Maria Mutikainen, Jilla Mäkelä, Amanda Riikonen ja Justiina Sand.

Prahassa kilpaillaan samaan aikaan myös junioriparien maailman cup, jossa Suomea edustaa uusi pariyhdistelmä Jaakko Kuusisto ja Sara Hell (Rocking Flames, Valkeakoski). Kuusistolla on aikaisempaa kokemusta kansainvälisistä kilpalattioista, Hell puolestaan tekee Prahassa kansainvälisen kilpailudebyyttinsä. ”Unelmat on tehty toteutettaviksi. Mun syke lyö miljoonaa”, päivitti päävalmentaja Laura Hell Facebookissa aiemmin tänään, lisättyään kuvan kilpailujen ilmoittautumislistasta, jossa myös Suomen edustus komeilee.

Kuvassa: Rock Queens -tyttöformaatio ja päävalmentaja Laura Hell.
STUL:n kanavista asiasta uutisoitiin ensimmäisen kerran liiton Facebook-sivulla. Facebookissa tulevasta kilpailuista tiedottaa myös WRRC.