Tallinna Open ja World Open 18. – 19.8.

Viikonloppuna etelänaapurissamme järjestettiin rinnakkaistapahtumina Tallinna Open ja World Open -tanssiurheilukilpailut, joissa suomalaisia nähtiin nuorista senioreihin.

Tallinnan avoimissa 10-tanssin (aikuiset) kilpailuissa Suomea edustamassa olleet Mikael Hagelstam ja Jekaterina Selistseva sijoittuivat tuloksissa sijalle 23. Venäjä otti tuplavoiton Maxim Sitkinin ja Svetlana Karpovan napatessa kultaa ja Rafail Feyzikovin ja Kristina Lukashikin voittaessa hopeaa. Kolmannelle sijalle pääsivät Azerbaitsanin Danila Shliakhov ja Angelina Tsiprush.

World Openeissa Suomea edustamassa nähtiin latinalaistansseissa kolme paria ja vakioissa yksi pari. Mikael Hagelstam ja Jekaterina Selistseva, jotka nähtiin 10-tanssin lisäksi molemmissa avoimen kategorioissa, sijoittuivat vakiotansseissa sijalle 43 – 44. Voittajaksi tässä vakiosarjassa selvisivät Daniil Ulanov – Kateryna Isakovych, Kypros, ja toisiksi tuli järjestäjämaan pari Ergo Lukk – Baile Paris. Kolmannelle sijalle päätyivät Marco Sirocchi – Kilin Dora, Romania.

Latinalaistansseissa suomalaispareja osallistui kilpaan kolme, joista Dmitri Borovski ja Alisa Alexandrova pääsivät aina kolmannelle kierrokselle saakka, sijalle 20. Mikael Hagelstam ja Jekaterina Selistseva tanssivat sijalle 40. – 41. ja kolmas suomalaispari, Igor Bologoy ja Paukiina Saaksi, sijalle 42. Sarjan voittajiksi selviytyivät Giacomo Lazzarini – Roberta Benedetti, Bosnia ja Hertsegovina, isäntämaan Konstantin Gorodilov ja Dominika Bergmannovan ollessa toisina ja Saksan parin Cseke Zsolt Sandor– Malika Dzumaev saavuttaessa pronssia.

Mikael Hagelstam ja Jekaterina Selistseva tulivat lisäksi Tallinna Openeiden nuorten vakiotanssisarjassa jaetulle sijalle 18. – 19 sekä latinalaistansseissa sijalle 19. – 20. Voittojen mennessä vakioissa Liettuan Gedvinas Meskauskasille ja Ugne Bliujutelle ja latinalastansseissa isäntämaan parille Mark Richard Jurna – Lisette Metsalu.

Tulokset latinalaistansseihin, vakiotansseihin ja kymppitansseihin löydät klikkaamalla kategorioita.
Kaikki Tallinnassa viikonlopunaikana nähdyt kategoriat ja tulokset löydät tämän linkin takaa, sivun vasemmassa sivuvalikosta.