Boogie woogien MM-kilpailut

German Open -kilpailun yhteydessä, Saksan Stuttgartissa järjestetyssä boogie woogien MM-kilpailuiissa Juho Päivinen ja Mari Munne tanssivat itsensä finaaliin loppusijoituksen ollessa komea neljäs. Toinen suomalaispari Masi Sauren ja Anna Tyutyunyuk saavuttivat tanssillaan kuudennen sijan ja Samuli KallialaPinja Sarviluoma tulivat kilvassa neljänsiksitoista. Voiton sarjassa vei Ranskan pari Thomas AudonSophie Allaf.

”Kilpailupäivä alkoi vahvasti, mutta jännitys meinasi viedä neljännes- ja semifinaalissa mennessään, eivätkä kierrokset enää yltäneet toivotulle tasolle. Finaaliin kuudennelta sijalta pystyi lähtemään rennolla mielellä ja finaalissa tanssimme ylsi omalle huipputasollemme, mikä näkyi myös tuloksissa. Sekä hidas että nopea menivät finaalissa nappiin!” Kertovat Päivinen ja Munne.

”German open championship on vuoden kohokohta varmasti kaikille boogie woogien tanssijoille; puitteet ovat upeat ja tunnelma hallissa on käsittämättömän hieno, missään muualla ei vastaavaa kannustusta saa! Olimme erittäin tyytyväisiä tunnerikkaan päivän tulokseen. Kilpailu oli ehdottomasti kovatasoisin koskaan käyty ja jatkopaikoista taistelu oli varmasti sekä yleisölle että kilpailijoille ainutlaatuinen kokemus!”

Seuraavaksi Päivinen ja Munne nähdään World Cupissa, Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 25.8., mistä kisakausi jatkuu kotimaan Gp-kilpailuilla ja world cupeilla.

Tulokset Stuttgartista löydät kokonaisuudessaan täältä,