Latino Show koreografiaworkshop sunnuntaina 26.8. klo 13-16 Helsingissä!

JULKAISTU: 8.8.2018, KATEGORIAT: Yleinen

Latino Show koreografiaworkshop sunnuntaina 26.8. klo 13-16 Helsingissä!

FDO:n Latino Show -jaosto järjestää paljon toivotun lajin koreografiaworkshopin Balanssi Studioilla sopivasti samana viikonloppuna Tanssi Vieköön -festivaalin kanssa!

Tämä workshop on tarkoitettu kenelle tahansa lajin kilpailuihin koreografian tekemistä kiinnostuneelle – erityisesti niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tämän tyyppisestä työskentelystä. Soveltuu myös kokeneemmille koreografeille avaamaan ehkä uudenlaista lähtökohtaa työskentelyprosessille! Kohderyhmänä on erityisesti tanssiurheiluseurojen valmentajat, niin amatöörit kuin ammattilaiset ja tanssikoulujen ja – yhteisöjen tanssinopettajat.

Workshop jakaantuu kahteen osaan: Luennon omaiseen alkuosioon, jossa käydään läpi lajiesittely ja kilpailusäännöt sekä koreografian laadinnan perusteita.  Käytännön osiossa tutustutaan tilankäyttöön sekä joihinkin selkeisiin ja helppoihin tapoihin käyttää erilaisia kuvioita ja muotoja koreografiassa. Lisäksi tutustutaan showelementtien käyttöön
Latino Show koreografiassa, tehdään helppoja parinosto -harjoitteita ja annetaan vinkkejä eri tasojen käyttöön.

Latino Show on kilpailulajina kovassa nousussa ja mielenkiinto myös kansainvälisiin lajin kilpailun tuntuu kasvavan koko ajan. Tämän workshopin myötä halutaan madaltaa kynnystä kilpailutoimintaan osallistumiselle erityisesti tanssiurheiluseuroissa ja tanssiurheiluun keskittyneissä tanssikouluissa ja -klubeissa, joiden harrastajakunnalle laji tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia ja nimenomaan mahdollisuuden harrastaa tavoitteellisesti ja kilpailuihin tähdäten – myös ilman omaa tanssiparia.

Workshopin vetäjinä toimivat Merja Satulehto ja Marjukka Koivuniemi. Molemmat ovat vahvan tanssiurheilutaustan omaavia ammattilaisia ja pitkän linjan tanssin moniosaajia. Molemmilla on vankka kokemus Performing Arts – lajien (show, jazz, nykytanssi) ja latino show:n parissa niin tanssijoina, tanssiopettajina, koreografeina ja tanssituomareina.

FDO:n jäsenet: Sitovat ilmoittautumiset Latino Show koreografiaworkshopiin 12.8. mennessä: www.fdo.fi/kurssit
Hinta: 38,- / jäsenet ja 50,- / ei-jäsenet

Ei FDO:n jäsenten laskutustiedot kerätään paikan päällä. Heidän sitovat ilmoittautumiset 12.8. mennessä toimisto(at)fdo.fi, jotta

varmistamme kurssin toteutumisen.

Lämpimästi tervetuloa!

Henkilön FDO - Finnish Dance Organization ry kuva.