Aktia Cup II – ilmoittautumisaikaa jatkettu 12.8. asti

JULKAISTU: 6.8.2018, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Lisätietoa alla.

Huom:  Osallistumismaksu 25 e toimii myös festarilippuna Tanssi Vieköön -tapahtumassa.

Linkki tapahtumaan Tanssi Vieköön -sivustolla

Facebook tapahtumalinkki 

HEADS UP: AINUTLAATUINEN kisakokemus tarjolla!

Vakita ry:n valtakunnallinen vakio- ja latinalaistanssikisa AKTIA CUP II järjestetään 25.8.2018 ensimmäistä kertaa osana suuren suosion saavuttanutta Tanssi Vieköön -messutapahtumaa Helsingin Messukeskuksessa.

Tervetuloa mukaan kilpailemaan, kannustamaan tai tutustumaan lajiin! Lisätietoa kevään mittaan tämän FB-tapahtuman kautta, vakitan sivuilta www.vakita.fi ja www.tanssivieköön.fi – ole kuulolla!

KILPAILUKUTSU

Tanssi Vieköön -festivaali on uudenlainen kohtaamispaikka tanssin ystäville ja ammattilaisille sekä ensimmäisiä tanssiaskeliaan opetteleville Messukeskuksessa Helsingissä. Vauhtia ja wau-elämyksiä: tule seuraamaan lukuisia esityksiä, jännittäviä kilpailuja sekä testaamaan ilmaisia tanssitunteja. Tapahtuma on avoinna perjantaina 24.8.2018 klo 16–02 ja lauantaina 25.8.2018 klo 10–02. Tutustu ohjelmaan ja osta liput ennakkoon: tanssiviekoon.fi