Kesäajan huomioitavia asioita, toimisto kiinni 9-22.7. !

JULKAISTU: 29.6.2018, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Yleinen

Liiton toimisto on suljettu kesällä 9.-22.7.2018.

Aikavälillä juhannuksesta elokuun alkuun saakka pyydämme kaikissa toimistolle tulevissa asioissa viestimään ensisijaisesti osoitteeseen toimisto (ät) tanssiurheilu.fi, jotta asiat eivät jää kenenkään henkilökohtaiseen sähköpostiin odottamaan paluuta vuosilomalta.

Huomioikaa, että myös luottamushenkilöt liittohallituksessa ja valiokunnissa/jaoksissa lomailevat johonkin aikaan kesästä eivätkä ole jatkuvasti tavoitettavissa.

Laskujen toimittamiseen ohjeet löytyvät tästä.

***

Seurat, teitä pyydetään ilmoittamaan yhteyshenkilö kilpailutiedotusta varten osoitteeseen tiedotus (ät) tanssiurheilu.fi elokuun 10. päivään mennessä

***

Seurojen parikortistovastaavat, muistakaa ilmoittaa seurojenne hajonneet parit purettaviksi kilpailijakortistoon (kilpailijakortisto (ät) tanssiurheilu.fi), jotta syyskausi päästään sitten aloittamaan elokuussa ajantasaisen parikortiston ja rankinglistan kanssa.

Hoitakaa myös seurasiirrot ajantasalle. Seurasiirtolomake löytyy tästä.

Muistattehan ilmoittaa myös muutokset kansainväliseen kilpailijakortistoon osoitteella toimisto (ät) tanssiurheilu.fi.

Uuden kilpailukauden alkaessa seuroja ystävällisesti muistutetaan, että kilpailuilmoittautumiset tulee tehdä aina seuran toimesta. Kilpailujärjestäjiä pyydetään olemaan vastaanottamatta suoria ilmoittautumisia pareilta.

***

Stuttgartin elokuun alun tuomari-, kilpailunjohtaja- ja tuloslaskijakongresseihin ilmoittautuminen onnistuu suoraan WDSF:n kalenterista löytyvän linkin kautta, mikäli osallistujalla on jo olemassaoleva toimitsijan eCard ja siihen liittyvät käyttäjätunnukset. Uusien hakijoiden ilmoittautuminen kulkee entiseen malliin liiton toimiston kautta, huomioi toimiston kiinnioloaika keskikesällä.

***

Aurinkoista ja rentouttavaa kesäaikaa!