Ammattilaisten latinalaistanssien & nuorten vakiotanssin EM

JULKAISTU: 11.6.2018, KATEGORIAT: Kansainväliset asiat, Tulostiedotteet

Saksassa viikonloppuna käydyissä ammattilaissarjan latinalaistanssien EM-kilpailuissa Suomen Markku Hyvärinen ja Disa Kortelainen tanssivat sijalle 19. Voitto Boeblingenissa meni Moldovan parille Gabriele Goffredo ja Anna Matus. Hopealle pääsivät Latvian Marts Smolko ja Tina Bazykina ja pronssia voitti italialaispari Giacomo Lucchese – Francesca Berardi. PD latinalaistansseissa 9.6. käytyjen euoopanmestaruuskilpailujen tulokset löydät täältä.

Nuorten vakioissa Timisoarassa, Romaniassa, Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri saavuttivat puolestaan sijan 34. Nuorten vakiotanssin EM-kulta jäi Romaniaan, Zicoane Heler Sebastian Alin ja Copos Ancan tanssittua voittajiksi. Koko nuorten kilpailun tulokset löydät tarkasteltavaksesi tästä.

Lue myös Keminmaan Vuoden urheilijaksi valitun Emilia Prykärin STUL:lle antaman haastattelun blogistamme!