Rossignoli ja Styf ammattilaissarjan finaalipaikalla!

WDSF:n ammattilaissarjan EM-kilpailuissa Luca Rossignoli ja Merje Styf tanssivat finaaleihin ja koko kilpailun viidennelle sijalle!

”Olemme erittäin tyytyväisiä tästä tuloksesta. Meidän arvokisakokoelmasta on puuttunut EM-finaalipaikka ja tänä iltana tanssimme viidennen sijan! Kiitos edustusseurallemme Lumets ry:lle ja Suomen Tanssiurheiluliitolle tuesta vuosien varrella, sekä iso kiitos Suomen PD:lle tuesta kilpailu-urallamme! Olemme erittäin ylpeitä saadessamme edustaa Professional Divisioonassa” pari kommentoi ja lähettää samalla kannustuksensa Team Lumetsille.

Voiton kilpailussa vei liettualaispari Donatas Vezelis ja Lina Chatkeviciute ja hopealle tanssivat Tanskan Bjorn Bitsch ja Ashli Williamson, pronssilla palkittiin moldovalaiset Nikolay Darin ja Natalia Seredina.

EM-kilpailut käytiin 2.6. Pietarissa, Venäjällä. 
Kilpailun tulokset löytyvät täältä.