Alle 21-vuotiaiden latinalaistanssien MM-kilpailut & PD World Open, Bankok

Alle 21-vuotiaiden latinalaistanssin MM-kisoissa viime viikonloppuna Suomen Dmitri Borovski ja Alisa Alexandrova sijoittuivat 89 parin joukosta kolmannella kierroksella sijalle 24. Vnäjä otti kilvassa kolmoisvoiton ja kultamitalein palkittiin Dmitry Kulebakin ja Daria Sviridenko Kilpailut käytiin Kaukasus Cupissa, Georgian Tbilisissä 18. – 20.5.2018. Pari sijoittui nuorten avoimessa latinalaistanssikilpailussa kahdeksanneksi, kun kokonaismäärä osallistujissa oli 41! World Open Latin -sarjassa sijoitus oli 24. ja tanssipareja yhteensä 77.

Georgian kilpailun tulokset löydät täältä.

°

Samana viikonloppuna käydyissä Bankokin PD World Openeissa, Thaimaassa, Suomen edustuspari Luca Rossignoli ja Merje Styf sijoittuivat vakiotansseissa mahtavasti kuudensiksi! ”Olemme erittäin tyytyväisiä sijoitukseen, sillä World Open on maailman toisiksi suurin tapahtuma kategoriassamme. Tuloksella saavutimme myös kuudennen sijan maailman ranking-listalla! Odotamme innolla pääsyä edustamaan maatamme Pietarin EM-kisoihin” pari kertoo. Vaikka kilpailut käytiin Thaimaassa, finaalijoukko koostui eurooppalaisista tanssipareista. Saksan Benedetto Ferruggia ja Claudia Koehler veivät sarjan voiton. Vakiotanssien EM-kilpailut käydään Venäjällä kesäkuun toisena päivänä ja latinalaistanssien vastaavat 9.6 Saksassa.

Bankokin World Open -tulokset tämän linkin takana.