Päivinen ja Munne boogie woogien maailman cup -kultaa!

Juho Päivinen ja Mari Munne voittivat kirkkaasti boogie woogien maailman cupin Moskovassa, Venäjällä tänään käydyissä kilpailuissa!

Lauantain aikanaa tanssittiin boogie woogien maailman cup sekä Rock’n’Rollin euroopanmestaruus avoimessa sekä juvenile- ja juniorisarjoissa.

Kaikki Suomen edustusparit tanssivat mestaruuden eteen loistokkasti ja saavuttivat upeat sijoitukset! Juho Päivinen ja Mari Munne voittivat sekä hitaan että nopean kierroksen finaalit sijoittuen kirkkaasti kilpailun voittajiksi, ruotsin edustaessa matalammilla palkintopalleilla yli kymmenen ja kahdenkymmenen pisteen päässä. Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk tanssivat hitaat finaalisijalle viisis ja nopeissa mahtavasti neljänsiksi, loppusijoituksen ollessa neljäs. Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma pääsivät aina semifinaaleihin saakka, sijoittuen maailman cupin yhdeksänsiksi.

Päivän kilpailuihin osallistuttiin eniten isäntämaasta, kaikkiaan 30 paria, minkä jälkeen eniten mukana oli ranskalaisia tanssipareja, 13, ja yksitoista paria Unkarista. Muiden maiden osallistujamäärät vaihtelivat näiden alla kymmenestä yhteen, kun kaikkiaan mukana nähtiin osallistujia viidestätoista eri maasta. Suomesta kilpailemassa oli yhteenä kolme paria, jotka kaikki kilpailivat boogie woogiessa. Lisäksi tuomaristossa edusti kaksi suomalaista ammattilaista, Outi Paavola ja Marina Eskolin!

Paavola kertoo kisajärjestelyiden olleen erittäin toimivat ja tunnelman kisapaikalla kohdallaan, vaikka päivä tuomaripöydäntakana oli pitkä. Paavola tuomaroi 3/4 kisattavasta luoksasta. Ja kehaisi vielä, että ”Venäläisillä on tapa järjestää kisat aina isosti.”

Kilpailun tuloksia pääset tarkastelemaan täältä.


Seuraa somessa @DanceSportFin ja pääset kuulemaan urheilijakommentit Suomen edustukselta!