Kevätkokousviikonlopun tiedote

JULKAISTU: 4.5.2018, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Kokousasioita lyhyesti:

Vakio- ja latinalaistanssisääntöjen osalta hyväksytyt uudet kilpailusäännöt on jo esillä nettisivuilla säännöt-välilehdellä.
Seuroja kehotetaan käymään kilpailusäännöt läpi vuosittain myös yhdessä seuran ohjaajien ja valmentajien kanssa.

Huom! Edustusvalintasääntömuutokset astuivat voimaan heti: rankinglistan merkitys korostuu jälleen – tutki sääntökohta huolella!

Kokousten välissä käytettiin aikaa kilpailujärjestelmän kehittämiskeskustelulle. Seppo Poikulainen esitti ajatuksiaan dioin. Seuroja pyydetään olemaan yhteydessä VAL:iin VL kilpailutoiminnan kehittämisajatusten kanssa. Ideoita voi meilata osoitteella kilpailuvaliokunta.stul@gmail.com

Kokous hyväksyi tuloslaskelman ja tilintarkastajan lausunnon. Vuosikertomus esiteltiin ja se on luettavissa edelleen kokousmateriaalisivulla.

Järjestösääntömuutosesityksistä hallitus veti pois 1a:n ja 1b:n mahdollisten epäjohdonmukaisuuksien takia.
Kokouksessa korjatut järjestösääntömuutokset ovat luettavissa tästä.

Uusitut järjestösääntömuutokset astuvat voimaan heti sen jälkeen, kun PRH on vahvistanut sääntömuutoksen omassa käsittelyssään.

Tuomarityöryhmävaali järjestettiin – toiminta alkaa samoin vasta sääntöjen hyväksymisen jälkeen. Ryhmään valittiin Nitta Iliev (Kortelainen), Vesa Anttila, Erik Hento, Jarmo Nuutinen ja Toni Tuominen.

Kokouksen yhteydessä käytetyissä puheenvuoroissa nousi esille mm.
– eri lajien yhteiset tapahtumat ja kilpailut – suositeltavaa
– kilpailujärjestelmän kehittäminen etenee ja esitellään syyskokouksessa 2018
– edustusvalinnoissa aiemman kansainvälisen kilpailukokemuksen merkitys (WDSF-kilpaluissa): asia jätettiin jatkovalmisteluun
– liiton lajien moninaisuus ja organisaatiorakenne – kuvio tulee päivitettynä liiton sivulle 26.5. LH:n kokouksen jälkeen. (Pj:n esitys)

Kiitos kokousväelle hyvästä kokouksesta!