Vakiotanssien SM 2018

JULKAISTU: 8.4.2018, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Jyväskyläläinen tanssiurheiluseura Tepika ry järjesti 50-vuotisjuhlavuotensa humussa vakiotanssien vuoden 2018 suomenmestaruuskilpailut Sydän-Laukaan koululla tänä lauantaina. Kilpailuja oli mahdollista seurata myös suorana verkossa, Tepikan lähettäessä live-kuvaa YouTube-kanavallaan. Päivän päätteeksi lähetyksellä oli 1,7t näyttökertaa.

Champions-sarjan voittajat, Anton Kurttila ja Nina Anderson, olivat tyytyäväisiä kisapäiväänsä ja kehuivat tapahtumaa hienoksi. Anderson totesi tanssimisen SM-kisoissa olevan oikea etuoikeus. Pari on ollut Liettuassa  valmistautumassa ja lämpöjä kotimaan mestaruuskisoihin haettiin viikon takaisista Bukarestin kilpailuista.

Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri pokkasivat puolestaan nuorisosarjan kultaisen pokaalin ja vaikka tanssilattia olisi heistä voinut olla isompi, kisajärjestelyt saivat kehuja myös tältä parilta. Pykäri myönsi jännittäneensä aamulla taannoisen GP-kisamenestyksen luodessa  paineita kisapäivään, mutta lisäsi, ettei tuloksia joka tapauksessa voi tietää etukäteen – sillä tuomaristo vaihtuu ja aina on uusi päivä. Seuraavaksi pari kisaa kolmen viikon kuluttua 10-tanssin EM-kisoissa, Moldovassa.

Vakiotanssien SM 2018 tulokset löydät täältä.