Anna näkemyksesi ja vaikuta liikunnan ja urheilun tulevaisuuteen

JULKAISTU: 20.3.2018, KATEGORIAT: Yleinen

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja valtion liikuntaneuvosto ovat käynnistäneet laajan verkkokuulemisen liikunnasta ja huippu-urheilusta osana liikuntapoliittisen selonteon valmistelua. Kuuleminen on suunniteltu laaja-alaisesti kaikille. Siihen voivat osallistua liikunnan ja urheilun toimijat, kansalaiset sekä huippu-urheilijat. Kuulemisen toivotaan tavoittavan laajasti eri ikä- ja väestöryhmiä, jotka kiinnittyvät liikuntaan ja urheiluun eri tavalla.

Kuuleminen tukee historian ensimmäisen liikuntapoliittisen selonteon valmistelua. Kuulemisessa toivotaankin uusia näkökulmia, kehittämisajatuksia ja tarpeita fyysistä aktiivisuutta ja arki- ja hyötyliikuntaa koskien. Lisäksi huomioidaan omatoimisen ja ohjatun liikuntaharrastuksen, kilpaurheilun sekä vapaa-ajan liikunnan näkökulmat. Myös huippu-urheilun kehittäminen on huomioitu kuulemisessa kattavasti.

Verkkokuulemiseen on mahdollista vastata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Linkki verkkokuulemiseen www.fountainpark.fi/liikunnantulevaisuus. Kieliversiot (ruotsi, englanti) löytyvät etusivulta.