Vakio- ja latinalaistanssien Grand Prix Salossa

Salohalli täyttyi tänään vakio- ja latinalaistanssien Grand Prix -kisojen kimmeltävästä tanssikansasta ja hurraavasta yleisöstä, kun Tanssiseura Swivel kutsui urheilijat upeaan kisapäivään.

Aikuisten avoimen vakiotanssisarjan kirkkaimman mitalin voittivat Anton Kurttila ja Nina Anderson. Toisena Jaakko Saaristo  Anne Haataja, ja kolmantena Jacopo Casotto ja Jenni Heikkilä. Avoimen aikuisten latinalaistanssisarjan voitti Suomea vastikään EM-kilpailuissa edustanut pari, Marius Toperczer-Muresan – Claudia Ketonen, jotka sijoittuivat päivän vakiotanssikilpailussa viidensiksi. Toiseksi lattareissa sijoittuivat Markus Ranta ja Alisa Heino, ja kolmannen sijan pokkasivat Konstantin Kalmár – Kastanja Rauhala.

Nuorison vakiotanssikultaa voittivat Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri. Lattareissa Dimitri Borovski ja Alisa Alexandrova nähtiin jälleen korkeimmalla korokkeella, Lämsän ja Prykärin ollessa hopealla. GP-kilpailujen yhteydessä järjestettiin salsan erilliskilpailut, joissa käytiin finaali neljän parin kesken. Voittajiksi tanssivat Janne Äikiä ja Katja Aho.

Swivelin edustaja kertoi tapahtuman olleen onnistunut ja kuulleensa kiitosta päivästä myös osallistujilta. Yleisö eli mukana, vaikka tilaa olisi ollut suuremmallekin väkimäärälle.