Kisalauantain kolme tapahtumaa

Salon vakio- ja latinalaistanssien Grand Prix -kisojen lisäksi tänään, lauantaina, käytiin myös rock’n’swing -tanssien Grand Prix -kilpailut sekä kauden toiset Performing Arts ikäkausi- ja SM-karsinnat.

Rock’n’swing GP:t isännöi Bolero ry:n osana toimiva Flying Steps. Naantalissa käydyissä kisoissa nähtiin parityöskentelyn lisäksi nais- ja tyttöformaatioita ja kilpailtiin kaikkiaan seuraavissa lajeissa: Rock´n roll, Boogie woogie, Bugg, Fusku, Rockabilly. Kilpailukommentit tiedotetaan sivuilla tarkemmin tulevina päivinä. Tulokset päivittyvät seuran sivuille vielä viikonlopun aikana.

Jyväskylässä, Vaajakosken liikuntahallissa käytiin puolestaan FDO:n Performing Arts ikäkausi- ja SM-karsintojen ensimmäinen päivä, joissa nähtiin nyky-, show- ja jazz-tanssin kovinta harrastajaosaamista sekä taidokasta koreografityötä. Karsintakilpailut ovat jatkoa pääkaupunkiseudulla aiemmin käydyille karsinnoille. Lisätietoja huomisesta kisapäivästä löydät tapahtuman Facebook-sivulta. Performing Arts IKM & SM 2018 -kilpailut käydään Espoossa 19. – 20.5.