Suomen edustuspari 10-tanssin EM-kilpailuissa, Brnossa

Keskustelua herättäneen edustuspaikan kunniakkaasti täyttäneet Marius Toperczer Muresan ja Claudia Ketonen tanssivat Euroopan mestaruuskilpailuissa sijalle 16. Brno Open -kilpailut käytiin Tsekeissä lauantain ja sunnuntain aikana.

Terveisinä Brnosta ja parin ensimmäisistä 10-tanssin Euroopan-mestaruuskilpailuista lähetettiin kiitoksia; ”Ensiksi haluamme ilmaista kiitollisuutemme siitä että saimme lopulta lähetä edustamaan Suomea kyseiseen kilpailuun! Sydämellinen kiitos kaikille meitä tukeneille ja kannustaneille!”

”Vaikka valmistautumisaikamme kipailuun ei ollut ihanteellinen, olemme tyytyväisiä kilpailupäivän suoritukseen. Ja mikä tärkeintä, opimme reissusta paljon seuravaa 10-tanssin koitosta varten! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.” matkatavaroitaan Brnoon yhä saapuvaksi odottaneet urheilijat kertovat.

Pari nähdään ensiviikonloppuna Salon GP-kilpailuissa.

 

Kilpailun tuloksia pääset tarkastelemaan täältä.