Kutsu: Reilun Pelin Open Forum

JULKAISTU: 26.2.2018, KATEGORIAT: Koulutustiedotteet, Seuratiedotteet

Reilun Pelin Open Forum

Päivä 08.03.2018
Aika 17:00 – 19:30
Paikka Taitotalo, kokoustila Strategia 1-2
Osoite Valimotie 8, 00380 Helsinki

Tervetuloa keskustelemaan meitä kaikkia urheilun parissa toimivia toimijoita koskevasta Reilusta Pelistä sekä urheilun eettisyydestä tanssiurheilussa.

Lisäksi keskustelemme kahdesta muusta ajankohtaisesta aiheesta: huippu-urheilijan määritelmästä ja vakio- ja latinalaistanssien kilpailujärjestelmän kehityksestä.

Tilaisuus livestreamataan ja linkki toimitetaan ilmoittautuneille sekä julkaistaan liiton sivuilla ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuuden aikana on mahdollisuus käyttää kommentointiin TodaysMeet -kommenttiseinää. Osoite tämän tilaisuuden kommenttiseinälle ilmoitetaan samassa yhteydessä lähetyslinkin kanssa.

Tervetuloa paikanpäälle Taitotaloon, Helsingin Pitäjänmäelle tai osallistumaan verkon välityksellä!

Ohjelma:
klo 17 1) Urheilun Reilun Pelin periaatteet, 2) urheilun eettisyys tanssiurheilussa, alustajat vastuullisuus- ja yhteisömanageri Elina Laine, Olympiakomitea ja lakiasianjohtaja Petteri Lindblom, Suomen urheilun eettinen keskus
klo 18 Huippu-urheilijan määritelmä tanssiurheilussa, alustaja Huippu-urheiluvaliokunnan puheenjohtaja Pasi Lind
klo 19 Vakio- ja latinalaistanssien kilpailujärjestelmän kehittämishankkeen tilanne, alustaja Vakio- ja latinalaistanssijaoksen jäsen ja kilpailunjohtaja Seppo Poikulainen

Tilaisuus päättyy klo 19:30. Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.
Kutsu pdf:nä.

Ilmoittautuminen koulutuskalenterista tai suoraan tästä.