Suomen suurin tanssitapahtuma 2-4.3.2018

JULKAISTU: 7.2.2018, KATEGORIAT: Yleinen

Finnish Open tanssiurheilumestaruuskilpailut ja tanssiurheilun GrandSlam-kilpailut ovat Suomen suurin tanssitapahtuma. Maailman tanssitähdet ympäri maailmaa tulevat Suomeen kilpailemaan tanssiurheilumestaruudesta latinalaisamerikkalaisissa- ja vakiotansseissa .

Vain kahden hohdokkaan iltagaalan ajan, maailman parhaat tanssiparit, livemusiikki, energiset latinalaisamerikkalaiset ja kauniit vakiotanssirytmit täyttävät Energia Areenan.

Tule mukaan seuraamaan kilpailua ja jännittämään kanssamme ketkä selviytyvät voittajiksi kansainvälisten tuomareiden pisteytyksessä. Älä päästä ohi tilaisuutta nähdä kaikki tanssimaailman tähdet Suomessa!

Liput 

Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus osallistua kansainväliselle leirille!

Lisätietoa tästä linkistä!

https://www.facebook.com/DanceSportFin/videos/1965507920143872/