Elämänura-palkinto Raili Tillille Pohjois-Savon Urheilugaalassa 26.1.2018

JULKAISTU: 29.1.2018, KATEGORIAT: Vakio- ja latinalaistanssit, Yleinen

Raili Tilli palkittiin Pohjois-Savon Urheilugaalassa Elämänura-palkinnolla.

Raili Tilli on musiikkiin ja liikuntaan erikoistunut luokanopettaja (jäi eläkkeelle 2003). Hän on toiminut Tanssiurheiluliiton lajivalmentajana, Nuoren Suomen seuraohjaajajana, kilpailutuomarina, kilpailujen juryna, kilpailujohtajana, skating-pisteiden laskijana sekä lukuisissa STUL:In luottamustehtävissä.

Raili on vieraillut tuomarina useita kertoja Virossa, kahdesti Puolan Opolessa. Kilpaura kesti 11 vuotta, C-luokkaan asti vakioissa ja latinalaisissa 1969-1980. 1970-luvun lopulla Raili siirtyi valmennukseen ja on ollut mukana Kuopiossa Viäntäjissä 1969-2006), Tanssiseura J&V:ssä (2006 lähtien) ja johtanut Maaningan Tanssitaveja (1996-2003) ja juurrutti Nuori Suomi -toiminnan niihin. Kaikki kolme on palkittu sinettiseuroina.

Nykyään Raili on erikoistunut lapsiryhmiin ja laajentanut lajin kehitysvammaisiin ja maahanmuuttajiin.

Palkinnot ja ansiomitalit:

  • STUL:n kultainen ansiomerkki
  • Suomen Kuntourheiluliiton kultainen ansiomerkki
  • Siilinjärven-Maaningan kansalaisopiston kunniakirja 40 vuoden palvelusta
  • Alfred Kordelinin säätiön stipendi Nuori Suomi-toiminnan juurruttamisesta tanssiurheiluun.

Paljon Onnea Railille!

Linkki gaalan sivulle

https://www.pohjois-savonliikunta.fi/urheilugaala/palkitut-26-1-2018/