Finnish Open Dance Sport Championships 2018 lähestyy

Vuoden 2018 WDSF Grand Slam -kiertueen käynnistävä Finnish Open Dance Sport Championships järjestetään maaliskuun 2.-4. päivänä Vantaan Energia Areenalla. Kilpailuviikonloppu kokoaa yhteen saman katon alle maailman ja kotimaan parhaat tanssiurheilijat taistelemaan Finnish Open -mestaruuksista aina yhtä upean suomalaisyleisön edessä.

Tapahtumaviikonlopun aikana tanssitaan WDSF Grand Slam vakio- ja latinalaistanssikiertueen avausosakilpailuiden lisäksi 25 muuta avointa vakio- ja latinalaistanssikilpailua eri ikäsarjoissa, nuorimmista lapsista aivan vanhimpiin senioreihin ja ammattilaisiin saakka. Lisäksi perjantaina lattialla häikäisevät kotimaiset ja kansainväliset pyörätuolitanssijat neljässä eri kilpailukategoriassa.

Viikonlopun päätapahtumat ajoittuvat lauantai- ja sunnuntai-iltoihin, jolloin tanssitaan livemusiikin tahtiin WDSF Grand Slam vakiotanssien (lauantai) ja WDSF Grand Slam latinalaistanssien (sunnuntai) semifinaali- ja finaaliosuudet. Parketilla nähdään kaikki maailman parhaat urheilijat; MM- ja EM-mitalisteja, maailmanlistan tämänhetkinen terävin kärki sekä tietenkin koko kotimainen parhaimmisto. Myös kotimaiset ja kansainväliset ammattilaiset pääsevät näyttämään parasta osaamistaan iltakilpailuissa; lauantaina kilpaillaan WDSF PD Open latinalaistanssit ja sunnuntaina WDSF PD Open vakiotanssit.

Nähtävää ja koettavaa riittää kolmen päivän aikana aamusta iltaan. Tervetuloa!

Lisätiedot:
Kilpailun virallinen sivusto
Kilpailu Facebookissa
Kilpailu Instagramissa
Kilpailuesite

Lipunmyynti
Median akkreditointi