Puhtaasti Paras!

JULKAISTU: 16.1.2018, KATEGORIAT: Kampanja, Yleinen

Osoita olevasi puhtaasti paras ja voita, yksilönä tai seurana! – Kilpailu itsessään palkitsee kaikkia.

Suomen Tanssiurheiluliitto haastaa kaikki laajentamaan antidopingtietouttaan ja näyttämään muille tanssiurheilun olevan puhdasta. Suomen Urheilun Eettinen Keskus (SUEK) on luonut sivuilleen miniverkkokoulutuksen, jonka avulla urheilijat ja heidän taustajoukkonsa voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingtoiminnasta. Minikoulutukseen sisältyy seitsemän moduulia, videoita ja harjoituksia eri otsakkeiden alla, eikä kunkin suorittamiseen kulu edes viittä minuuttia! Koulutuksen sisältö perustuu antidoping-säännöstöihin ja alunperin ohjelman on laatinut Anti-Doping Norway yhteistyökumppaninaan Anti-Doping Denmark.

Verkkokoulutuksen osiot voit suorittaa vaikka yksi kerrallaan, sillä ohjelma tallentaa suorituksesi salasanasi taakse. Jokaisen osion jälkeen saat sähköpostiisi yhteenvedon moduulin tärkeimmistä kohdista. Suoritetusta koulutuksesta ansaitsee itselleen diplomin, joka osoittaa hankitun tietämyksen ja toimii osallistumisehtona STULin Puhtaasti Paras -kampanjan huikeiden palkintojen tavoitteluun!

Osallistu siis kilpailuun osoittamalla sitoutuneisuutesi reilun urheilun henkeen ja haasta seurakaverit mukaan seurakilpailuun. Kilpailuaikaa on 16.2.18 saakka.

Näin se käy:

  1. Lunasta diplomisi suorittamalla Puhtaasti Paras -verkkokoulutus osoitteessa: https://puhtaastiparas.fi.
  2. Julkaise itsestäsi kuva Facebookissa tai Instagramissa diplomisi kanssa ja lisää mukaan STULin Puhtaasti Paras -kampanjan viralliset tunnisteet:
    #PuhtaastiParas #DanceSportFin #Osallistun #SeuranNimi

    Lisäämällä myös tunnisteen #osallistun annat Suomen Tanssiurheiluliitolle luvan edelleenjulkaista kuvasi STULin SoMe-kanavissa kampanjan aikana.

  3. Voita huikea päivä SuperParkissa neljälle! Lisäksi arvotaan Suomen Urheilun Eettisen Keskuksen kultaisia juomapulloja, jotka osoittavat omistajansa sitoutuneen puhtaaseen urheiluun. Ja hei! Näitä juomapulloja voi saada vain ansaitsemalla.
  4. Haasta kaverit mukaan kisaan ja osallistu seurakilpailuun, jonka voittaa eniten diplomeja suorittanut tanssiseura! Laajimmin kouluttautunut seura palkitaan workshopilla sekä SUEKin antidoping-luennolla. Muista lisätä seurakilpailuun osallistuessasi myös #SeuranNimi

Tutustu kilpailun ehtoihin sekä sääntöihin tarkemmin täältä!