Hyvää joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2018!

JULKAISTU: 21.12.2017, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Yleinen

Liiton toimisto on suljettuna 22.12.2017-1.1.2018. Myös liiton luottamushenkilöt hiljentyvät perheineen pyhien viettoon eivätkä ole jatkuvasti tavoitettavissa tuona ajankohtana.

Olemme lahjoittaneet joulutervehdyksiin varatut varat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä Joulumieli -keräykseen vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseksi Suomessa. 

 

 

Muuta huomioitavaa

Jäsenrekisteri oneDancessa tehdään vuodenvaihteen huoltotöitä ja mm. ikäsarja-ajot 3.-4.1.2018. Älä käytä rekisteriä tuona aikana!

Seurojen jäsenluettelot tilanteessa 31.12.2017 (henkilön nimi ja kotipaikka) on toimitettava liittoon sääntöjen mukaisesti 15.1.2018 mennessä. Mikäli jäsenluettelo on kunnossa oneDancessa, riittää ilmoitus toimistolle jäsenten lukumäärästä ja siitä, että yhdistyslain mukainen lista on tulostettavissa sieltä suoraan. Muistakaa päivittää myös seurojen perustiedot oneDanceen. Huomioikaa oneDancen vuosihuolto, jonka aikana järjestelmää ei saa käyttää.

Toimisto on suljettuna tammikuussa viikon 4 (22.-28.1.2018) toimiston muuton takia. Muuttovalmistelut voivat aiheuttaa myös yksittäisiä muita kiinniolopäiviä pitkin tammikuuta, tiedotamme niistä erikseen. Muutamme yhdessä 50 muun urheilun lajiliiton, Olympia- ja Paralympiakomitean sekä Suekin kanssa Pitäjänmäelle osoitteeseen Valimotie 10.