Suomalaisnuorille hyvät sijoitukset Vakioitten MM-kisoissa

JULKAISTU: 18.12.2017, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Suomalaisparit sijoittuivat hyvin viikonloppuna Latvian Riikassa tanssituissa kauden viimeisissa arvokisoissa. Vakiotanssien kauden 2018 maailmanmestareiksi kruunattiin iltalialaiset Marco Bodini – Kristina Charitonovaite ja seuraavat sijat menivätt venäläispareille. Suomea edustava kymppitanssipari Antti Kapanen – Ada Varstala tanssi erinomaisesti neljännesfinaaliin asti ja sijoittui lopulta 24.:ksi. Nuorisoluokassa kilpailu oli Antin ja Adan viimeinen kun pari nousee vuoden vaihteessa aikuisten ikäsarjaan. Myös toinen edustusparimme, niinikään kymppiä tanssiva Eetu Lämsä – Emilia Prykäri suoriutuivat erinomaisesti sijoittumalla 31.:ksi. Pari jatkaa vielä nuorisoluokassa vuodenvaiheen jälkeen.