STUL:n kansallinen kongressi 13.-14.1.2018

JULKAISTU: 20.11.2017, KATEGORIAT: Koulutustiedotteet

SUOMEN TANSSIURHEILULIITON VALMENTAJIEN JA TUOMAREIDEN KANSALLINEN KONGRESSI 13.-14.1.2018

Kongressi on suunniteltu tarjoamaan vakio- ja latinalaistanssikouluttajille, -valmentajille, -tuomareille, -toimihenkilöille ja -urheilijoille täydelliset ja ajan tasalla olevat tiedot kaikista vakio- ja latinalaistanssin osa-alueista. Kansallinen kongressi on loistava tilaisuus vaihtaa kokemuksia ja integroitua kansainväliseen vakio- ja latinalaistanssitoimintaan kaikille Suomen vakio- ja latinalaistanssin parissa työskenteleville ja harrastaville. Kongressin positiiviset vaikutukset näkyvät ammatillisen kehityksen muodossa, pätevyyden kasvuna, uusien tietojen ja menetelmien omaksumisena.

Kongressin avulla STUL edistää kansallisen tason kehitystä luomalla ja ylläpitämällä korkeita standardeja valmentajien ja toimihenkilöiden koulutuksessa sekä tuo  tiedot ja taidot urheilijoiden saataville.

Kongressiin osallistuminen on erittäin suositeltavaa kaikille STUL:n vak-lat puolen toimihenkilöille mukaan lukien tuomarit, kilpailun johtajat, jury ja kaikki tanssijat. On suositeltavaa, että seurat lähettävät valmentajansa osallistumaan tapahtumaan.

Kongressi pidetään uudessa formaatissa joka sopii erilaisille koulutuksille kohderyhmänä tuomarit, jury, kilpailujohtajat ja sisältäen myös ATK-koulutukset. Kongressissa pidetään kohdennettuja luentoja joita voi valita koulutuohjelmasta sekä kaikille soveltuvia luentoja. Koulutusohjelma julkaistaan pian.

Tämä tapahtuma päivittää tuomareitten, juryn ja kilpailujohtajien lisenssit.

Kongressissa on mukana myös 213 Rytmiikka -koulutus kouluttajana Jari Aaltonen.

Aika: 13-14.1.2018

Paikka:  Ressun peruskoulu  Lapinlahdenkatu 10, 00180 Helsinki

Aikataulu:

13.1. klo 12.45-20.00 (mukaan lukien lounastauko)

Luennoijat

Mikko Kaasalainen-Adrienn  Fitori

Luca Rossignoli and Merje Styf

Niina Antikainen

14.1. klo 9.00-16.00 (mukaan lukien lounastauko)

Luennoijat

Mika Jauhiainen

Sanna Hento

Yksityiskohtainen ohjelma ilmoitetaan pian.

Hinta per henkilö : 180 eur

Ilmoittautuminen: https://onedance.tanssiurheilu.fi/form/?oid=5&GUID=e6d7b58432825272fc56b78582e263e7