Timolle ja Katjalle lattareiden MM-hopeaa

Timo Lindfors – Ekaterina Krutovskaya-Kauppinen tanssivat komeasti hopealle seniori 2:ten latinalaistanssien MM-kilpailuissa. Edelle kiilasi vain enspanjalaispari Roberto Hernandez – Beatriz Perez. Petri ja Ulla Järvinen tanssivat samassa kilpailussa niinikään erinomaisesti sijalle kahdeksan. Suomi oli edustettuna tässä viiden kierroksen kilpailussa viiden parin voimin.

”Valmistauduimme kilpailuun huolellisesti ja kiinnitimme erityistä huomiota henkiseen puoleen. Onnistuimme tanssimaan päivän aikana loistavan kilpailun ja pystyimme antamaan kaiken sen, mitä me voimme tarjota tällä hetkellä. Kilpailu oli tiukka kahden kärkiparin osalta ja tällä kertaa tuomaristo asetti paikallisen espanjalaisparin Roberton ja Beatrizin edellemme. Saimme valtavasti lisäenergiaa kilpailun aikana kilpakumppaneiltamme ja yleisöltä. Kilpailun jälkeenkin onnitteluja (ja suruvalitteluja ;o) sateli, joka suunnalta. Olemme erityisen onnellisia siitä, että osaksemme on tullut näin paljon hyviä asioita tanssin parissa vuosien saatossa. Hopea on kuitenkin hieno mitali pitkässä arvokisamenestysputkessamme, vaikka totuuden nimissä on sanottava, että kulta olisi maistunut vielä paremmalta. Mutta suuri kiitos vielä kerran kaikille kannustajille niin paikan päällä kuin myös niille, jotka seurasivat edesottamuksiamme netin välityksellä.” Timo ja Katja kertovat.

Kaikki tulokset: http://www.worlddancesport.org/Event/Competition/World_Championship-Bilbao-21305/Senior_II-Latin-51370/Ranking