Nuorten lattari-MM ja Aikuisten 10T Euroopan cup, tulokset

Joni Ihanus – Kathrine Barck 17. kympin Euroopan cupissa

Kärkisijat nappasivat Mstislav Kazakov – Alena Kazakova (Venäjä), Vladislav Kolesnikov – Naja Dolenc (Slovenia) ja Andrea Roccatti – Flaminia Iannone (Italia).

Robin Hogdal ja Sini Ilves edustivat Suomea Nuorten Lattari-MM:ssä Koreassa

Seoulissa tanssittuihin nuorten latinalaistanssien MM-kilpailuihin varasijalta startanneet Robin Hogdal ja Sini Ilves tulivat sijalle 45 kilpailussa, jonka voitto matkasi Venäjälle Semen Khrzhanovskiy – Elizaveta Lykhinan mukana, jotka vain pari viikkoa sitten voittivat myös 10-tanssin maailmanmestaruuden.
”Ensimmäinen arvokisaedustuksemme on takana Seoulin MM-kisojen myötä. Eka kierros oli vähän tahmea, mutta re-dancella onnistuimme ja pystyimme tanssimaan vapautuneesti. Lopullinen sijoituksemme oli 45. Syksy on ollut erittäin haastava Sinin loukkaantumisen takia, minkä takia olemme erittäin tyytyväisiä, että pystyimme tanssimaan ehyen kilpailun.”