Antti ja Ada yhdeksänneksi nuorison 10-tanssin EM-kilpailuissa

Antti Kapanen ja Ada Varstala kilpailivat lauantaina Varsovassa nuorison 10-tanssin euroopanmestaruudesta. Parin lopullinen sijoitus oli 9./28. Suomalaisittain tulos on ennätyksellisen hyvä ja Antti ja Ada olivatkin itse iloisia tuloksestaan. Kisajärjestelyt jäivät kuitenkin harmittamaan paria, sillä kisalattian pieni koko ja epätietoisuus kisan etenemisestä sotkivat tanssia. Ahtaalla lattialla tanssiminen oli haastavaa ja kesken jiven Ada saikin kovan iskun päähänsä. Hetken jo katsomossa luultin Adan menettävän tajuntansa, mutta parin sekunnin katkoksen jälkeen Ada pystyi kuitenkin jatkamaan tanssiaan. Kisa ei siis sujunut ongelmitta, mutta siitäkin huolimatta pari onnistui saavuttamaan tavoitteensa. Tässä kauden pääkisassa tavoitteena oli semifinaaliin eli kahdentoista parhaan joukkoon pääsy. Keväällä pari aikoo keskittyä ulkomailla valmentautumiseen sekä kilpailemiseen.

Tulokset