Lassi Kokkonen – Saaga Bruun 38. lattareiden MM-kisoissa

JULKAISTU: 4.11.2017, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Ensimmäistä vuottaan juniori-kakkosissa tanssiva Kuopiolaispari Lassi Kokkonen ja Saaga Bruun sijoittuivat 39:ksi Romania Bukarestissa juuri päättyneissä junioreiden latinalaistanssien MM-kilpailuissa. Toisen suomalaisparin Miko Luttisen ja Hanna Pörstin sijoitus oli 60. Molemmat parit edustivat Suomea myös syyskuun vakiotanssien MM-kilpailuissa. Kilpailun voittooGerman Pugachev – Ariadna Tishova ja toiseksi tulivat isäntämaan Nitu Eric Marius – Iosub Antonia Ioana. Toinen venäläispari Yaroslav Kiselev – Sofia Philipchuk tuli kolmanneksi.

”Kisapaikka ja -tunnelma oli mieletön. Tanssit sujuivat hyvin alusta loppuun ja tanssiminen maailman parhaiden parien joukossa ei enää jännittänyt. Saimme pidettyä oman tilan lattialla hienosti. Kisoista jäi hyvä fiilis. Ensi vuodeksi treenataan lisää vauhtia ja voimaa” Lassi ja Saaga kommentoivat kisapaikalta pian suorituksensa jälkeen. Miko ja Hanna eivä t tällä kertaa yltäneet aivan parhaimpaansa: ”Kisat oli kivat. Oli hienoa nähdä maailman parhaita pareja. Olemme tyytyväisiä tanssiin vaikkei saatu samanlaista suoritusta kuin treeneissä. Kisasta jäi käteen into harjoitella esiintymistä lisää.”

Kaikki kilpailun tulokset