Anniina Tikalle (B-Girl AT) Kansainvälisen Olympiakomitean tunnustus

JULKAISTU: 3.11.2017, KATEGORIAT: Breaking, Kansainväliset asiat, Mediatiedotteet
Photo credits: https://www.breakingforgold.com/judges

Kansainvälinen Olympiakomitea on nimennyt suomalaisen Anniina Tikan Buenos Airesissa lokakuussa 2018 järjestettävien Nuorten Olympialaisten urheilijaroolimalliksi.

Lausannessa 2.11.2017 puheenjohtaja Thomas Bachin allekirjoittamassa kirjeessä kiitellään Anniinan osallistumista ja aktiivisuutta Nuoren Olympialaisiin liittyviin tehtäviin. Anniinan kokemusta urheilijana ja urheilun ulkopuolella pidetään tärkeänä mallina sekä nuorille olympiakävijöille että myös muille paikallisille nuorille Buenos Airesissa. Puheenjohtaja Bach päättää kirjeensä kiittämällä Anniinaa erityisesti sitoutumisesta olympia-arvoihin ja toimintaan nuorten kanssa.

Nuorten Olympialaiset ovat nuorten huippu-urheilutapahtuma, johon kuuluu keskeisesti myös koulutus, kulttuuri ja maailmanlaajuinen osallistuminen. Nuorten Olympialaisten visiona on inspiroida nuoria urheilemaan ja omaksumaan olympismin arvoja omaan elämäänsä. Kilpailut tarjoavat myös alustan keskustelulle olympia-aatteen yhteiskunnallisista haasteista sekä olympialiikkeen mahdollisista uudistuksista. Itse urheilijoiden lisäksi tavoitteena on saada nuoria osallistumaan kisoihin toimittajina, järjestäjinä ja joukkueiden toimihenkilöinä.

Argentiinan Buenos Airesissa 6.-18.10.2018 järjestettävät kilpailut ovat järjestyksessään viidennet Nuorten Olympialaiset. Tanssiurheiluperheestä olympialaisten ohjelmassa on mukana breaking.

www.breakingforgold.com
www.worlddancesport.org
https://www.olympic.org/buenos-aires-2018
https://www.olympiakomitea.fi/huippu-urheilu/kisat/nuorten-olympialaiset/
https://www.worlddancesport.org/News/WDSF/By_Appointment-2538