Kaksi MM-mitalia suomalaispareille Miamista

Seniori 3 -ikäsarjan vakiotanssien maailmanmestaruuskilpailut Miamissa toivat Suomeen kaksi mitalia. Upeasti hopealle tanssivat helsinkiläisen Lumetsin pari Jari ja Anne Redsven ja heti perään pronssille tamperelaisen Stepin pari Jouko ja Heljä Leppälä.

Redsvenit kirkastivat kolmen edellisen vuoden MM-pronssit nyt hopeiseksi. Pari sai SM-hopeaa aiemmin tänä vuonna käydyissä suomenmestaruuskilpailuissa.

Hallitsevat suomenmestarit Jouko ja Heljä Leppälä ovat kokeneita arvokilpailukävijöitä ja maailmanmestareita vuosilta 2011 ja 2012. Pari on ollut mitalisijoilla yhtäjaksoisesti vuodesta 2011 saakka ja tällä kertaa mitalikaappi täydentyi pronssisella MM-mitalilla.

Miamissa kilpailtiin samana viikonloppuna myös Seniori 1 -ikäsarjan latinalaistanssin maailmanmestaruuskilpailut, jossa suomalaisedustusta löytyi myös finaalisijoilta. Helsinkiläisen TK Masterin hallitseva suomenmestaripari Mikko Kemppe – Johanna Raatikainen saavutti arvokilpailudebyytissään heti kuudennen sijan.

Ammattilaisten vakiotanssien avoimessa kilpailussa Lumetsin suomenmestaripari Luca Rossignoli – Merje Styf saavuttivat suorana finaalina tanssitun kilpailun voiton kahdeksalla sijalukupisteellä. Yksittäisistä tansseista pari voitti tangon, foxtrotin ja quickstepin sekä sijoittui valssissa kolmanneksi ja wieninvalssissa toiseksi.

Tuloksia:

WDSF World Championships Senior 3 Standard, Miami 14.10.2017

WDSF  World Championships Senior 1 Latin, Miami 15.10.2017

WDSF PD Open Standard, Miami 15.10.2017